Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü raporumu kaybettim. Ne yapabilirim?

Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce aldığım özürlü raporumu kayıp ettim. elimde raporun fotokopileri var. hastaneye kaybı bildirdiğimde bana raporumun aynısını verir mi yoksa sadece aslı gibidir ibareli bir fotokopisini mi verir?
forumda bir başlık gördüm aynı konuyla ilgili ama dilekçeden bişey anlayamadım memurluğu kazanmış olsam hastene raporu çıkarmazsa hakkımı kaybetmiş mi olacam yoksa?

bir sıkıntı olmaz, raporu size gönderen kuruma kayıp ettiğinize dair bir dilekçe yazarsanız aslını veya yeniden bir rapor düzenleyip size gönderirler.

bugün başvurduğumda hiç bir şekilde vermiyceklerini sadece fotokopisini verebileceklerini söylediler ben herhangibi bir işe girdiğimde yada memurluğu kazanırsam hastahanenin verdii aslı gibidir ibareli raporla işe girebilirmiyim yada noter tasdikli fotokipi işe yararmı inanın okadar kötü oldumki neyi nasıl anlatacağımı şaşırdım kusura bakmayın

hastaneden birkaç nüsha şeklinde aslının aynıdır ibareli mühürlü ve imzalı raporunu al onu çoğaltıp kullanabilirsin bir sorun olmaz

bende kaybeettım ömss sınavında aslını mı ıstıyolar yoksa aslının aynıdır olurmu

Asıl rapora bakıp fotokopisini alıyorlar.Aslı gibidir olanı alabilirler...

2012 de yapılan sınavda fotokopisini aldılar(Aslınada bakıyorlar)

raporu aldığn hastaneden aslını al başhekimliikte coğalt aslıdır gibi....

2008 de aldığım %40 engelli raporumu kaybettim şu an ne yapabilirim

S.bölükcü
kaybettiğin raporu aldığın hastaneye gidip hastanedeki raporunun aslı gibidir onaylı kopyasını alabilirsin

Raporu çıkarttığın hastanenin sağlık raporunun çıkarıldığınyere git. 3-5 tane aslı gibidir li al. Ben geçenlerde böyle almıştım.

Bize vermiyorlar hastane tekrar çıkartın diyor ne ayak bunlar yatalak adamı nereye getireceğim dedim

işlerine gelmiyor okmeydanı ssk da arkadaşım aslı gibidir yaptırana kadar göbeği çatladı olmuyor deyip işin içinden çıkıyorlar

Abilerim ben hastaneye bugün rapor yenilemek için gittimde raporda belirttim evde bakım.maasi diye 2022 yazıyordu artık önemli değil dediler kullanım amacı nereye vereceksiniz oraya götürün dediler doğru mu

Başhekimliğe başvuru yapın aslının aynısıdır ibareli özürlü olan değil engelli olan raporunuzu alırsınız

Bende aynı durumdayım aslı gibidir kaşeli raporum var elimde araç alacağım ama illada aslını istiyorlar

Üst Alt