Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü raporumun aslını kaybettim. Ne yapmalıyım?

farmer_murat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2001 yılında aldıgım özürlü raporunu kaybettim fotokopisi var fakat hastaneden istediğimde tekrar heyete girmemsöyleniyor fakat degerler düştüğü için yüzde 40 raporu alamıyorum ne yapmalıyım

raporu 2001 yılında ne amaçla çıkartmıştın.eğer işkura başvurduysan o tarihte aslı orayada gider

raporu iş kur aracılığı ile işe girmek için almıştım aslı oaradaydı fakat nedense arayıp orada da raporu bulamadık

merhaba
bende kaybetmiştim Fotokopisi vardı elimde hastaneye gittim Aslı gibidir kasesi vurdular.Rapor aldıgın hastaneye gidersen yardımcı olurlar

Hastanenin uyuzluk yapıpda vermemesi, tekrardan heyete gir demeleri ayrı bi olay! Sinir bozucu.. Yesil_İzmit'in dediği gibi aslı gibidir kaşesi vursalar sorun çözülür ama buna yanaşsalardı yeniden heyete gir bile demezlerdi. Tekrardan gidip konuş bari, ikna olurlarsa kaşeyi basarlar belki.

2001'deki rapor hiç bir işinize yarama ki. Ne için kullanmak istiyorsunuz o raporu? Ve, defterdarlıktan vergi indirim hakkı elde ettiniz mi o rapora karşılık?

2001 deki rapor işime yaradı zaten şuanda o raporu kullanıyorum fakat hastane aslı gibidir yazısı vermediginden heyete girmeye yönnlendirmesinden dolayı memuriyetten oldum saglık bakanlıgının yaptıgı sınavı kazanıp atanmıştık fakat aslı olmadıgından dolayı işe giremedik zararın neresinden dönersen kardır deyip ya roporun aslını bulaca nasıl yapabileceksek yada heyete girip almaya çalışacagız tabi oda imkansız gibi vergi indirimine gelirsek zaten indirimden yararlanabilseydim hiç bunlarla ugraşmazdım yaza emekli olurdum şu an 3450 pirim günüm var

Bende de artık rapor aslı yok. Bakanlığa vermiştim, hastaneye başvursam ve yeni bir nüsha istesem verirler mi ? Raporu ağustos 2010 da almıştım.

Maalesef bu durumda yapacak bişey yok. Belki, raporu aldığınız hastanede arşiv görevlisini ikna edip, arşivde sıkı bi arama yaparak raporun aslı bulunaiblir. Bir umuttur...

Bazı bakanlıklar rapor tarihlerine bakmadan kabul ediyor iş başvurularını, bazılar etmiyor. Bundan sonraki merkezi sınavda bu konuda nasıl bir tutum sergilenecek bunu da bilemiyorum.

çamlıca arkadaşım yeni rapor aldıgın için sana hastaneden raporun fotokopisini çekip aslı gibidir yazısı yazıp vere bilirler insallah alabilirsin

Üst Alt