Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü üniversite öğrencilerine burs imkanı / Özürlüler Vakfı

Beyefendi vakfınız üniversite öğrencilerine aktardığı kaynağı "rehabilitasyon merkezi yapacağız" diye toplamıyor mu?

Star TV de o hepimizi üzen trajedik 'yalvarma ve medya eliyle postmodern dilenme' icranızdan sonra kazandığınız paraların ne kadarıyla burs vereceksiniz merak ediyorum.

Kurumsal vizyonunuz içerik olarak "acındırmamaya" vurgu yapmasına rağmen her fırsatta demogojinin alasını yapıyorsunuz.

Doğrusu sizin gibi bir oluşumun engellileri temsil ettiği iddiasına sadece gülüp geçiyorum. Bir üniversiteli olmama rağmen sizden hiçbir şekilde burs almam.

Vakfınız, adından başlayarak, başkanınız olan o hanımefendiye kadar garabet ve ucube bir oluşumdan ibaret. Bu tür faaliyetler size yakışmıyor...

Bu arada aranızda bir "özürlü" var mı çok merak ediyorum...Yönetim kurulunuzda mesela...

Ya da topladığınız paraları ve harcamalarınızı şeffaf şekilde sitenizde yayımlamayı düşünür müsünüz?

mrhb ben işitme engelliyim eskişehır anadolu üni. kazandım engellier entegre yükseokulu bilgisayar operatörlüğü bölümüm yanlız sitenizden basvuru yaptım bilgiler doldurdum sayfanızı actıgımda burs sonucları cıkıyor sag kösede tc numaramı gırıyorum kayıt bulunamadı dıyor online basvuru kabul edılmıyormu yoksa eger kabul edılmıyor ıse nasıl basvuru yamam gerekıyor tşkler saygılarımla...

ali akabik;
iş garantin var diyebilirim...
eskişehirli olarak tebrik ederim 2.sınıfa gecen arkadaşlarım var senin ortamında
hayırlı olsun
tekrar tebrikler...

----------

Pegasus;

seni pek bir sinirli gördüm?
hayırdır arkadaşım bilmediğimiz birşey varsa anlat bizde önlemimizi alalım sanada yardımcı olalım

inşallah kardesım hayırlısı olur bızlerde onun ıcın ugrasıyoruz iş guc sahıbı olmak cok zor inşallah ALLAH yardımcımız olur burs ımkanı nasıl faydalandı arkadsların 2 . sınıfdakıler gecen sene banada yardımı dokuna bılır inşallah görusuruz

Üst Alt