Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü yakını olan memurların çalışma saatleri ile ilgili..?

sinerjiin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim kardeşim %90 oranında özürlü ve ben memur olarak çalışıyorum benim gece vardiyasından muaf tutulmam için kardeşimin vasisi olmam,aynı evde yaşakmak ve sağlık giderlerini karşılamam mı gerekir...bilgisi olan arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim

2010/2 Sayılı Başbakanlık Genelgesi

3- Kamu çalışanlarının kanunen bakmakla yükümlü olduğu özürlü aile bireyinin bakıma muhtaç olduğunun ilgili mevzuatına göre alınmış geçerli özürlü sağlık kurulu raporu ile belgelendirilmesi kaydıyla bu durumdaki personele; özürlü aile ferdinin günlük bakımı için izin kullanımında gerekli kolaylık sağlanacak ve personel mesai saatleri dıĢındaki nöbet görevinden ve gece vardiyasından muaf tutulacaktır.

sadece roporla belgelendirmek yeterlimi bana vasiliğini almam ve aynı evde oturmam gerektiğini söylediler çünkü ben burdur ailem afyonda oturuyorr

E ama zaten burada aslolan ağır sakatlığı olan çocuğun bakımını kolaylaştırmaktır. Siz başka bir şehirde yaşarken sakat çocukla bir ilginiz yok ki onun üzerinden mesaiye dair bir avantaj elde edebilesiniz.

Üst Alt