Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü yüzdesi belirlenmesi saçmalığı!

PURHAPS

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Sitede konu başlıklarıni takip ettiğimde çoğumuzun ortak sıkıntısı özürlü oranı, oranın düsük verilmesi , is goremez raporu...Bu oranları belirledikleri kıstas , skala yani kim neye göre belirlemiş, tüm dünyada dünya sağlık örgütü bu skala yı nasıl belirlemiş, 3 puan altta kalan Engelsiz mi? Hak iddia edemez mi? Peki görünüşte fiziksel şartlarında bir sıkıntı olmayan , diploma sahibi , tanı konulmuş mental bir sorunu olmadan işe gelip giden hatta gelip gitmeden maaş alan , işe geldiği halde is görmeyen vicdan catlagi bulunan insanlar bu sıkalada neden yer almamış , çözebilmİ ş değilim. .... Bence biz fazla irdelenerek haksızlığa uğruyoruz arkadaşlar. ...

Farkında mısınız?

çözüm öneriniz nedir? Kalperenlere selam...

dostempati , bireysel olarak cok uğraştım, defalarca kalıcı sekel ler için rapor almanın gereksizligini, bizlere eziyet olduğunu, kurumların is yükünü artırdığını yazdım, gelen cevaplar çok komikti, dava açmak için avukatlar a danistim ortada bir mağduriyet olmalı dediler. . . Bizim çektiğimiz eziyet yeterince mağdur gelmiyor anlaşılan. İş yerimizeziyarete gelen bir vekile de durumu açıkladım bir şey degistiremedim. Ocak ayında tekrar alacağım kuruma vermek için. Buraya yazma amacımda , belki birileri bu hatayı okur ve çözüm bulur diye....

PURHAPS yazdıklarınız çözüm önerisi gibi gelmedi bana... Kuralsız, kanunsuz, ölçüsüz Devlet yönetilmez...

İnşallah 7 Türk Devleti birleşip Turan Devleti kurulunca daha mükemmel bir sistem gelecek. Bildiğiniz gibi Türk Devletleri petrol, doğalgaz, altın, tarım arazileri yönünden çok zengin... araştırmacı yazar Oktan Keleş Bey in konuk olduğu KRT tv Gönül Mimarları programında Namık Kemal Zeybek Bey Türk Devletleri ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. İzlemek isteyenler için: Gönül Mimarları III - 4 Kalperen.org Anasayfa

Türkiye lider
dünya Turan
olaC*akkk...

Turan devleti de nedir ??
Türkiyede durum-gidişat-hal belli hayal görüyor olmayasınız, aynı ülkeden bahsediyoruz değil mi?

En iyisi biz Turan Devletinin kurulmasını bekleyelim sorunlarımız çözülecekmiş :)

:) espiri mi , gönderi mi, gerçek mi, mecaz mı çözemedim bende

Benimde çoçukluk arkadaşım var %39 vermişler çoçuk ne saglam kadrosunda sayılıyor ne engelli umarım durumunuz düzelir

Benimde var tanıdıklarım. Çok saçma ve hiç adil degil

O değil de bu konuda yargı kararları araştıralım. Mahkemeye verip hak edenler olduğu söyleniyor ama kimse içeriğe girmiyor. Nasıl bir yol izleyeceğiz. Daha önce sürekli engelli raporu olup bu abuk genelgelerle sağlama çıkartılan milyonlarca insan var benim gibi. Herkes birilerinin bir yerlerden başlamasını bekliyor herhalde.

mejnun , kalıcı engeli olanlardanda sürekli rapor isteniyor. Mesela ben Polio sekeli yim , sağlık mazereti tayini ile ailemin yanına geldim. 5 yıl boyunca ocak ayında durum bildirir yeni tarihli hakem hastanesinden rapor alıp , kuruma vermem gerekiyor. İşkence Gibi, sanki Polio sekeli iyileşir gibi. Keşke iyileşme ihtimali olsada alsak rapor

Üst Alt