vallahi bu engellinin çilesi bitmeyecek görünüyor,bu hükmet geldi bir çok konuda değişiklik yaptı,bu hükmet gider, başka bir hükmet gelir,o bir değşiklik yapar,her hükmet değiştiğnde engelli raporlarla mı uğraşacak,yok eski rapor geçersiz, yok kartlar geçersiz,yok ehliyet geçersiz,ne olacak bu halimiz? hükmet değişmekle insanların engeli değişmiyor ki, her geçen yıl engelimiz artıyor,yaşlanıyoruz,bir arabanın bozulan yeri yenisiyle değiştiriliyor,oysa engelli bozuluyor,yeni parça bulunmyr,yani yıllar geçtkçe,engellinin engeli dahada artıyor,ozaman yaşlanan hiç bir işçiyi hiç bir miiletvekilini,yani hiç ve hiç kimseyi emekli etmesnler dünyada,demekki insanlar yaşlandıkça güçten kuvvetten düşüyor.ben çocukken koşuyordum, şimdi ise yolda yürürken bile düşeceğim diye korkarak yürüyorum,merdiveni poşetlerler tek tek çıkarken,şimdi bırakın poşeti,tutunarak kendimi zar zor çıkartyrum kendimi ikinci kata,ne söylersek söyleylim ( tok acın halinden anlamaz demiş atalar)engelliyi engelliden başkas anlmaz,ağma olanda ortapedik kişiyi,ortapedik kişide ağma olan kişiyi anlamaz,herkes kendine benzeyen kişiyi anlar,tabi dürüst olursa,ben kurtuldum benden sonrakiler ne yaparsa yapsın demez ise.