Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlüler gece çalıştırılmasın diye gündem oluşturalım

hakanaca

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
Gece vardiyası

Gece vardiyası engelliler için kaldırılmalı heyet raporu istiyorlar hey hükümet raporun kadar konuş

657 Devlet Memurlarının Gece Nöbeti Kendi istekleri dışında tutturamazlar

Günün 24 saatinde devamlılık gösteren hizmetlerde çalışma saat ve usulünün tesbiti:
[FONT=Times New Roman] Madde 101 – (Değişik: 132/2011-6111/105 md.) [/FONT]
Günün yirmidört saatinde devamlılık gösteren hizmetlerde çalışan Devlet memurlarının çalışma saat ve şekilleri kurumlarınca düzenlenir.
Ancak, kadın memurlara; tabip raporunda belirtilmesi hâlinde hamileliğin yirmidördüncü haftasından önce ve her hâlde hamileliğin yirmidördüncü haftasından itibaren ve doğumdan sonraki bir yıl süreyle gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilemez.
Özürlü memurlara da isteği dışında gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilemez.

bende özürlü memurum belediyede bazen ve sık sık özellikle yaz aylarında cumartesi pazar açılışlar oluyo lisan mezunuyum adam bana bayrak astırıyo pankart açtırıyo böyle işleri yapmaktan nefret ediyorum mecbur muyum acaba? hademeler odacılar varken bu işi lisan mezunu bir memura yaptırmaları kanuna aykırı değil mi özür gurubu işitme genelde reklam işlerine bakıyorum grafik tasarım sorumlusuyum

Üst Alt