Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlüler kendi adlarına ait işyeri açtığında ne gibi avantajı olur?

gecekusu5

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
slm benım %40 raporum var kendı adıma bır işyeri açmak istiyorum ne gibi avantajım olur ve 2022 maasım kesılırmı.

kendi iş yerini açan engellinin 2022 maaşı kesilmemesi gerekir ancak başkasının yanında sgk primli çalışırsa kesilir bağkurda kesilmiyor emin değilim ama benim kesilmemişti ceza da gelmedi ancak iş yerimi kapattım başkasının yanında işçi olarak işe başladığım ay kesildi...

kafamdakı soru ozurlu %40 raporum var kendı adıma isyerı acacagım zaman otomatıkman bağkurlu olacam bu durumda ozurluler ıcın herhangı bır kolaylık saglanıyormu ve 2022 maasım kesın olarak kesılırmı. bılgısı olan yardımcı olursa sevınırım.

2022 maaşını emekli sandığına dilekce göndererek kestirmelisin.aksi halde faiziyle geri ödemek zorunda kalırsın

emekli olduktan sonra kendi işyerini kuran bir özürlünün negibi avantajları olur

Üst Alt