Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlülerin hakları için neler yapılabilir?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
Engellilerin hakları için neler yapılabilir?

Bakıyorum sizin yazdıklarınıza , bazen siyaset bazense başka konular.. Buyurun bizler özürlüler adına ne yapabiliriz Fikirleriniz bekliyorum... :confused:

sen bi engelli olarak önce kendine özürlü demeyi bırak.. !!

ekinos hadi biraktik.. engelli mi ? diyelim. Farkı ne söylemisin. her ikiside sıfattır. siz sifatlar uğraşacaginiza. milletin yeni rapor almak için hastahanelere gittiğinde raporların neden % olarak düşürüldügünü vs konuları ele almanız gerekirken.
Tıpkı fatihin istanbulu fet edecegi dönemde hiristiyan alimleri hz isayi getiren melegin erkek mi dişi mi olduğunu tartışıyorlar dı..
burda sıfatlarla uğraşacaginiza engeli veya özürlü fark ne olursa olsun onların faydasına olacak işlerle ilgilenin lütfen..

Diğer şeyler için bir şey yapamam ama kendimize engelli demeliyiz özürlü sıfat ama özürlü bozuk kötü anlamında

ÖMSS lütfen açılımını yaparmısınız ? ÖZÜRLÜ MEMUR SECME SINAVI... neyse kusra bakmayin ben başlıgı sizin için degişecem..

aramızda büyük bir birlik oluşturup meclisi mail, faks veye mektup yağmuruna tutarak faturalarda
% 50 indirim yapılması hakkında kanun çıkmasını sağlayalım.
böyle bir gücümüz var. sadece forumda 40.000'den fazlayız yapabiliriz.% 10 bile büyük rakam.

ewet. Mert sana katılıyorum. Bakın bakan faruk çelik açıklama yaptıgında 3512 dedi. yapılan protesto, mail. ve fax şikayetleri fazla olmamasına rağmen 4800 kurusata çıkardı. Tepki olmadı mı etki mumkun degildir.. sadece yapılacak eylemin zamanını belirlemek ve aynı anda aynı dili konuşmaktan geçer..

Hasta;dogudan veya baska bır yerden batıda ist,ank... Yada baska bır yere gıttıgınde,we orda da bı tanıdıgının olmadıgını dusunun.hasta,hastanede kalıyor ama yakınının kalacagıı yer yok,otelde kalmalı vs...

Duşunuyorumda yetkililer keşke, hem fizik tedavi,hemde oel gibi ikisi bir arada olsa,daha guzel olmazmıı...siz ne dusunuyorsunuz...?

dün etraflıca yazdım ama kimse nefikir ne cevap yazdı.

Üst Alt