http://www.slowmuzik.com/Z-RAPORU-ENGELLILER-2/q-TlhjLVduTVlTRzg=
Birçok deerneğe gittim, dernek başkanları ve yönetimi, halladeriz, bakarız diyorlar fakat iş icraate gelince, şu siyasi, ben memurum, şu beni görmesin, aidatları toplayalım, kiramızı verelim, çay paramız çıksın, şu büfeyi şu adama verelim, valiyi ziyatrete, emniyet müdürünü ziyarete gidelim, protokolde önde oturalım, şiirler okuyalım vb....
kısacası ticarethane gibi derneği döndürmekten başka yaptıkları birşey yok. Bunun üsyüne başkanlık yarışı ve kavgaları eklenmez mi.Derneğin bütçesini de çıkarlarına yakınlarına kullanırlar.
Benim birçok konuda yardıma ihtiyacım oldu ama dernek başkanını daha seyahat indiriminin değiştiğinden, balthazard dan ve raporlarımızın düşürüldüğünden haberi yok.
Herneyse bende mağdurum. 2006 yılı sigorta başlangıç süre. %45 raporum Ankaradan 15 olarak döndü. Şimdi sınav için aynı doktorlar 1 yıl sonra %43 erdiler, Vallahi 1 yılda bende hiçbir değişiklik olmadı. Bu sefer itiraz edeceğim.
Haftasonu olsaydı İstanbula gelir destek verirdim fakat iş izin vermez. Sizleri bu konda sonuna kadar destekliyorum. Birde dernek yönetimlerinin; sen 25 yıl çalışırsın yaş da vurur seni diyerek güleleri çileden çıkarıyor insanı. Dernekler düzgün denetlenmiyor ve yönetimin çıkarına çalışmaktan başka bir işe yaramıyor. Hepsini bilmem benim gördüklerim böyleler özellikle taşradakiler.
Bu BALTHAZARD saçmalığına bir son versinler artık Sağlık konusunda da maliye bakanlığının dedikleine göre hareket ediyorlar ya, gelde çıldırma.