Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlülerin haklarını geri almak için taksim meydanında toplanıyoruz!

Konular
20
Reaksiyonlar
0
ÖZÜRÜMÜZ DEĞİL BU YASA BİZİ YAKTI!Merhaba,suan sitemizde online olan 217 kisiden birisiniz... ÖZÜRÜMÜZ DEĞİL BU YASA BİZİ YAKTI!

10 mayısta saat 11 de özürlülerin haklarını geri almak için toplanıyoruz TAKSİM ANITI ÖNÜNDE herkes katılsın mümkünse iş işten geçmeden birşeyler yapalım bari

aynen arkadaşlar ltfen herkes gelsin istemesini bilmeyene hakkı verilmiyor malesef

ankaradayım ama gönlüm sizlerle simdiden başarılar arkadaslar

Gönlüm sizlerle arkadaşlar..
Kesinlikle bir çözüm olmalı artık.

Arkadaşlar Dikatli incelenirse bence Yasa Zaten eşitlik ilkesine aykırı aynı zmanda aynı görevde çalışan 2 sağlam memur 1 i10 yıl önce %40 sakatlık raporu alması ile birlikte emekli oluyor 2.ci sahıs bugun hala calışmasına rağmen aynı şartlarda malesef emekli olamuyor.kurum bir sürü zorluk çıkarıyor.

Arkadaşlar hakımızı aramıyoruz değil.tabiki arıyalımda ülkemizde mahkemelerin halini görüyorsunuz actığınız dava sonuçlanıncaya kadar ömrümüz yetecekmi sizce

arkadaşlar bu taksimde yürüyüş kesinmi ona göre geleceğim sonra ta bursadan oraya boşuna gelmeyelim.bu sırada tüm engelliler gelmeli kimse pirincin içinde taş aramasın haklarından memnun olanda var olmayanda hep birlik olmamız lazımm.

selam21

Ortalık niye karışsın ki. Sonuçta düşürülen raporlar için toplanılıyor. Siz önümüze köstek değil destek olmanız lazım. 2006 dan öncesi diyorsun. 2006 dan önce rapor alıp vergi indirimi için başvuranlar ne olcak. RAPORLAR DÜĞŞÜRÜLÜYOR. Şuan da ne kadar kişi mağdur durumda. Evet çok mesele var çözülcek ama birinden başlıyabiliriz dimi?
http://www.engelliler.biz/forum/members/30638.html

Selam 21 bilerekmi yazıyosun midedenmi sallıyosun anlamadım Belgincanın dediği gibi 2006 dan önce raporu olup vergi indirimi alcak kişilerin durumu ne olacak, siz böyle bi yürüyüşten niye gocunuyosunuzki ?

peki sorarım size. anayasa deigşikligi için engelli sivil toplum örgütleri neden sustu? hükümet görüşmeye açtiginda bizimde şunumuz var dedimi??? boş işler bunlar.. atı alan üsküdarı geçti..
selam21 doğru söylüyor. özürlü dernek vs vs ne varsa kapatın hepsi göstermelik....

özürlü ,engelli ,sakat federasyon ,konfederasyon,dernekleri felan haklarımızı savunmuyor buna sonuna kadar katılıyorum ama sonuçta bunlar haklarımız savunmuyor diye bizde bişiler yapmayalım bu devran böyle sürsün gitsin diye bişi olmaz. Herkes susar ses çıkarmazsa ne olcak. Bakın MEB 110 tl istiyordu ne oldu. Bizim maillerimizle şuan için para istenmiyor. Bu gidişlede istemicekler. Ama biz sussaydık ve ve sesimzi çıkarmasaydık o parayı alcaklardı. Bu sadece bi örnek birlikrten daima küvvet doğar arkadaşlar...

yok biz yapmayalım demiyoruz.. dostum sonuna kadar varım kızdıgım yer dernekler..... resmen engellileri soydular.. rant sagladılar.. ve oturup yiyorlar...

Onda asla bişi diyemem yani dernek konusunda haklısınız. Ama derneğin başındakiler bu konulara el atmıyorlarsa biz ancak kendimizi böyle ifade edebiliriz. Bugüne kadar kaç kişi derneklerden yaralanmış ne faydasını görmüş zaten onuda çok merak ediyorum...

neyse ustadım sağı solu toplum geliymi? bakın ben gelirsem normal gelmem valla...nede olsa raporumda az da %10 ruhsal bozukluk yazdırdım :))))))))) dagıtaçam yani... geliymi?????????

Sadece özürlü derneklerimi ,Türkiyedeki derneklerin büyük çoğunluğunun işi aylık toplayıp yan gelip yatmak,yönetim şekli desen birçoğu kibar mafya,
Özida diye bir kurum var onlar tüm sorunları hükümete iletiyor uygulama insiyatifi iktidarın elinde
Kısacası dernek lere kızıyoruz ya neden öneri sunmuyolar diye
Peki Özidanın önerilerine niye kayıtsız kalıyo iktidar?

Türkiye sakatlar derneyi başkanı şükrü poyraz beyle facebook ta tanıştım vede sitemlerimi bir bir dile getirdim sonun dadada bu engellilerin haklarını neden 2 yıldır aramadıgını vede bunca özürlünün ve balinin altından kalkamayacagını ve yapamıycagınız işi bırakın bir yapan gelsin bırakın bana bir haftada gündeme nasıl bukonuyu taşıyacagımı ifade ettim ve şu an bütün özürlülere çagrıda bulunsanız ankaraya meclise çıkarsanız basınıda çagırsanız bu yasa deyişirmi deyişmezmi diyede sordum cevap bugüne kadar bekledik düzelir diye bir şeyler yapma zamanı geldiyini ifade etti ben de geç atılmış bir adım ama başlamanızda olumlu olacagını ifade ettim mitink kararı nı başkan şükrü poyraz kararlaştırdı bizlerde destek vermemiz gerekli bugüne kadar sanal olarak birileri önderlik yapsa bizler destek veririz dendi şimdi arkadaşlar destek verme zamanı taksim anıtı önünde 10 mayısta toplanalım kesin olacak bu pıretestomuz sakın olaki gevşek davranıp gelmemezlik yapmayın herkes üzerine düşen görevi layiyiyle yerine getirsin gelemiycek agır özürlüler hariç herkesin katılmasını bekliyorum saygılar herkese

http://www.slowmuzik.com/Z-RAPORU-ENGELLILER-2/q-TlhjLVduTVlTRzg=

Birçok deerneğe gittim, dernek başkanları ve yönetimi, halladeriz, bakarız diyorlar fakat iş icraate gelince, şu siyasi, ben memurum, şu beni görmesin, aidatları toplayalım, kiramızı verelim, çay paramız çıksın, şu büfeyi şu adama verelim, valiyi ziyatrete, emniyet müdürünü ziyarete gidelim, protokolde önde oturalım, şiirler okuyalım vb....

kısacası ticarethane gibi derneği döndürmekten başka yaptıkları birşey yok. Bunun üsyüne başkanlık yarışı ve kavgaları eklenmez mi.Derneğin bütçesini de çıkarlarına yakınlarına kullanırlar.

Benim birçok konuda yardıma ihtiyacım oldu ama dernek başkanını daha seyahat indiriminin değiştiğinden, balthazard dan ve raporlarımızın düşürüldüğünden haberi yok.

Herneyse bende mağdurum. 2006 yılı sigorta başlangıç süre. %45 raporum Ankaradan 15 olarak döndü. Şimdi sınav için aynı doktorlar 1 yıl sonra %43 erdiler, Vallahi 1 yılda bende hiçbir değişiklik olmadı. Bu sefer itiraz edeceğim.

Haftasonu olsaydı İstanbula gelir destek verirdim fakat iş izin vermez. Sizleri bu konda sonuna kadar destekliyorum. Birde dernek yönetimlerinin; sen 25 yıl çalışırsın yaş da vurur seni diyerek güleleri çileden çıkarıyor insanı. Dernekler düzgün denetlenmiyor ve yönetimin çıkarına çalışmaktan başka bir işe yaramıyor. Hepsini bilmem benim gördüklerim böyleler özellikle taşradakiler.

Bu BALTHAZARD saçmalığına bir son versinler artık Sağlık konusunda da maliye bakanlığının dedikleine göre hareket ediyorlar ya, gelde çıldırma.

Neden cumartesi,pazar değilde pazartesi, o gün çoğu arkadaşlarımız çalışıyor olacak ve izin alma gibi lüksümüz olmayacak.
Zaten iş yerlerinde devlet zoru ile çalıştırıyorlar birde izin isteyinde işvereninizin suratının halini görün.
Buda size her türlü cinslik olarak yansır.
Tüm arkadaşlara saygılarımla.

daha toplanamadan sorun çıkıyor pazartesi insanlar işinden izin alıp gelemez dk 1 gol 1 sizinkisi...

2 yılda bir adım atılmış bunada en gel çıkarmayalım lütfen bütün işlerinizi dondurun ogün orda olalım bu yapacagınız mücadele kendiniz için unutma

ankarada yım ve gelmem imkansız ALLAH yardımcınız olsun.İnşallah isteğimiz yerine gelir.

haftanın ilk iş gününde böyle bir organizasyon düzenlemek hiç uygun değildir.
bir çoğumuz çalışıyoruz.bunu sadece evinde orunlar için düzenliyorsanız ona bişi diyemem.
fakat hem çalışan insanlarımızın hemde il dışından gelmek isteyenleri bu şekilde engellenmiş oluyor.
katılım oldukça düşük olucaktır böyleliklede dikkate alınmıcaktır.

katılım az olacak her yıl hafta içi yapılıyor katılım az oluyor çalışan arkadaşlarımız var bende dahil

bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demeyin engelli ,sağlam herkes destek olsun .
pazar olsaydı daha iyi olurdu aslında.bende orada olup destek vericem..

izmirde olmasaydım mutlaka geliridm,istanbul lu arkadaşlar ne yapın ne edin katılın derim

Neden birleri gider nasıl olsa dersiniz

10 mayısı sakatlar gününü azbi kalabalıkla taksim anıtı önünde kutladık sayımız bukadarmıydı kimse katılmadı lafa gelince çen çen çen icraat yapın boşu boşuna laf üretmeyin bari kendi özrünüz için ugraş vermeyin birilerinden bekleyin iyi oturun sizler evlerinizde bizler hallederiz nasıl olsa haklarınızı sizde rahatça yararlanırsınız haklardan

Bence bunda hafta içi olmasının rolu de büyük,tabi halk olarak hazıra alışığız acı ama gercek armut piş ağzıma düş hesabı

memur eylemine katılmıştım seneler önce. daireden yaşça bizden büyük bir ağbi destek verdiğini fakat malesef ki katılamayacığını bildirmişti. biz eylemde iken o bahsettiğim kişi dayımın kahvesinde oturup gerine gerine tv den eylemi seyrederken " dayak yemeden gelmeyin sakın. ben sizin gibi kerizmiyim sokaklarda gezineyim" dediğini dayım duyunca çok zoruna gitmişti... ben duyunca da benim de gitti tabii.
şimdi bu aklıma geldi. lafta varız hep. ya icraat ne olacak ?

Keşke önceden haberim olsa mutlaka gelirdim umarım hayırlara vesile olur gerekli yerlerde sesimiz duyulur.Katılan arkadaşlarımıza kendi adıma sonsuz teşekkürler...

bu işler böyle forum sayfasında olaçak iş degil fedarasyonlar yıllarca hava dan aldıkları paraları az da bildirime harca ya idi...panoya afiştemi ekletemez di bilboardlara haklarımızı İSTİYORUZ TAKSİMDE BULUŞUYORUZ DİYE.? asamazmıydı.. o yüzden ciddiye almıyorum .hem neden hafta için?????????

Üst Alt