Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlülük maaşı bağlanması için %40 oranında rapor olması yeterli mi?

mekankolik

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
özürlülük maaşı bağlanması için %40 yeterli mi? bunun için alınan raporun dışında tekrar diğer işlemler için tekrar mı rapor çıkarttırılıyor.

peki sedece özürlülük maaşı için ö.raporu aldığımızda daha sonraları diğer işerimiz için örneğin işkur vergı ındırımı yada şahsen basvuru yapmaya hakkımız herzaman suresı olmadan devam edıyomudur

acil cevap

2022 için aldığınızı vergi indrimi için kullanamazsınız.. iş kur'a başvuruda bulunamazsnız..
henüz raporu almamışsanız ' vergi indiriminden yararlanabilir ' ibaresinide eklettirin..
iş kur'a da başvuru için de ' sakat statüsünde çalışabilir ' ibaresi eklettirin..
ama hem çalışıp hem 2022'den faydalanamazsınız.. işe başladığınızda kestirmekle yükümlüsünüz..

mekankolik,şu dilekçeyle başvur hastaneye:http://www.engelliler.biz/forum/sag...tek-bir-saglik-raporu-almak-icin-dilekce.html
Bu şekilde tüm hakların değerlendirildiği bir raporla her işini görürsün.

NOT: Bir sene içinde toplam 90 günü geçen sigortalı çalışan olmanız durumunda en geç 90 gün içinde 2022 aylığını kestirmekle yükümlüsünüz. Aksi takdirde hakkınızda yasal işlem yapılır. 2022 Aylığı baglanırsa ve siz 2022 aylığı alıyorken sigortalı çalışmaya başlarsanız bu notu lütfen unutmayın, gerekeni yapın.

Iş kazası geçirdim 3 yıl oluyor daha devam ediyor maluliyetim de daha gelmedi ben de anlaşmaya gelmek istiyorum karşı tarafla yanlız kafamı kurcalayan bir şey var. Ben anlaşmayı kabul edersem diyelim benim maluliyet raporuma bir sorun çıkar mı yada sgk bana genede maş bağlar mı yoksa maluliyetim iptal olup maş bağlanamaz mı eğer anlaşırsam yani anlaşırsam maluliyet raporuma ve bana bağlanacak maşa bir sorun çıkarmı lütfen cevap verin

Selam arkadaşlar ben 2022yemi tabiyim şuan anlamadım bu olayı

Üst Alt