Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlülük ölçütü mü değişti? En düşük oran %42 mi oldu?

muntada al ansar

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
23
arkadaşlar tam bilmemekle beraber bi komşum rapor almış, dediği ona hastanede kurul tarafından söylenmiş artık en düşük oran 42 olmuş bu konu doğrumudur ,herhangi bir ölçüt yayınlandımı ?

yani bu bilgiyi size ne zaman söyledi? ve engel türü neydi? ne için başvurmuştu hastaneye?

bu gün söyledi raporu 1 ay önce almış karma özür yaşlılık aylığı yani engelli aylığıyla emekli olabilmek için

%36 dan 15 e düşürdüler itiraz ettim onuda 13 yaptılar şimdi hakem hastaneye falan gidersin deniyor. Allahtan müslüman ülkede sadece sürünüyoruz ha birde hristiyan falan olsak demek kurşuna dizileceğiz demek isterdim ama malesef müslüman ülkede görmediğimiz zulüm yok.

muntada al ansar

Bi yanlış anlama olmuştur diye düşünüyorum, illa ki haberlere çıkardı, engellilerle ilgili web siteleri mutlaka bildirirdi.

valla bilmiyorum ama komşum heyete girdiğinde heyet başkanı söylemiş endüşük oran 42 oldu diye

Haber sitelerinde bugün birşey yoktu, belki ilerleyen günlerde çıkar ama pek mantıklı gelmedi ...

evet komşumun raporunu gördüm raporun altındaki ibare aynen şöle %42 oran alamadığınız için diyor oranın en düşüğü 42 olmuş hayırlısı olsun ama anlamadığım niye resmi gazetede yayınlanmadı yada yayınlandıda biz mi görmedik

Bir işkur uzmanı bile bilmiyor ama siz biliyorsunuz öyle mı...Lütfen böyle safsatalara inanmayın resmi bı açıklama ya da haber bile yok...

Bakanlar Kurulunda kabul edilip,Cumhurbaşkanı tarafından onaylanmadan ve resmi gazetede yayınlanmadan hiçbirşey değiştirilmez.

ya neden bahsediyorsunuz rapordaki yazıyı okudum 42 diyor arayın asp bakanlığını öğrenin sanki size yalan borcum var yada 42 olunca çok sevindim ya size haber vermekte iş değil inanmayan asp bakanlığını arayıp öğrenebilir
suret demişsinki([FONT=sans-serif]Bir işkur uzmanı bile bilmiyor ama siz biliyorsunuz öyle mı.)onlar zate çoğu şeyi bilmiyor , yada biliyorlar söylemek işlerine gelmiyor yada kartal lütfi kırdar eğitim ve araştırma hastanesini sağlık kurulunu arayın komşum raporu bu hastaneden almış gözümle gördüm raporun altında 42 alamadığınız için yazıyor hatta kendiside sağlık kuruluna sormuş 40 değilmiydi diye demişlerki her önüne gelen engelli raporu alıyor en düşük oran 42 oldu inanmayan arar[/FONT]

ya raporun altında 42 alamadığınız için engelli sayılmıyorsunuz yazıyordu arayın 144 ü yada dediğim hastanenin sağlık kurulunu

183'ü aradım ve mevcut uygulamanın devam ettiğini oranın değişmediğini söylediler.

Üst Alt