Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlülük tesbiti ile ilgili yeni yönetmelik için kampanya yapmak..? [Soru]

alibel

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Sevgili dostlar Türkiyede yaklaşık 30-35 bin kişiyi ilgilendiren ve 2006 yılının Temmuz ayında Sağlık ve Maliye Bakanlıklarının hazırlatmış olduğu Özürlülük Ölçümü ile ilgili Yönetmelik hakikaten bizleri fazlasıyla mağdur etmiş durumdadır. Bu yanlışlığın düzeltilmesi için yeni bir kampanya başlatalım diyorum. Önümüzde genel ve yerel seçimler var. Bence tam zamanı. İnsanların oranları 40/lardan 20/lere düşer mi. Bu ne saçmalık. Bu konuda atılımın tam zamanı diye düşünüyorum.

Katılıyorum

Evet haklısın bi kampanya başlatma lazım ama farklı olmalı ve sesimi herkese duyurmamız lazım...

Çok haklısınız. Bu işin tam zamanı. Uğradıgımız bu haksızlığın biran önce düzeltilmesi için neler yapılması gerekiyorsa katkıda bulunalım.
Gerekli yerlere gönderilecek mailler hazırlayalım.

ÇOK HAKLISINIZ

DEVLETE ÖDENECEK ÜCRETLERDE-VERGİLERDE İNDİRİM YAPILMIYOR.

SADECE ENGELİLERİN RAPORLARINDA Kİ ÖZÜRLÜLÜK DERECELERİNDE İNDİRİM YAPIYORLAR.BÖYLECE İSTATİSTİKLERDE DE AZ GÖZÜKMÜŞ OLACAKLAR. VEDE ENGELİLERİN YASLARDA BELİRTİLEN HAKLARDAN DAHA AZ KİŞİLER YARARLANMIŞ OLACAKLAR.

Üst Alt