Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlüye çalışma yaşamı için uygun koşullarda kredi veren yerler var mı?

ademkizilkula

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar, benin sorum olacak... özürlüler için kredi imkanı var mı? faizsiz ve ödemede kolaylık sağlayacak böyle bir imkan veren banka veya devlet veriyorm u özürlüye faizsiz kredi

lütfen ayrıntılı cevaplarınızı bekliyorum şimdilikten teşekkürler.

Hiç duymadım... Halk Bank'In bu adla bi kredisi var ama, o da sıradan bir kredi ile aynı faiz oranlarına sahip diye biliyorum...

teşekkür ediyorum oturan boğa o zaman önemi kalmıyor aynı tas aynı hamam desene vaybe böylemi engelleri kaldıracaklar iş yapmak istersin destek çıkmazlar yinede cevabın için çok teşekkür ediyorum oturan boğa sağlıcakla kal.

HALKBANK 'TAN ENGELLİLERE KREDİ (Genç ve Kadın Girişimci Kredisi)
Krediden yararlanacaklar:
İlk kez mal ve hizmet üretimi, serbest meslek yada ticari faaliyete yönelik işyeri açmak isteyen, elinde yapacağı işle ilgili geçerli bir belgeye veya işle ilgili bilgi ve deneyime sahip olan 35 yaşını aşmamış erkek ve kadın girişimciler yararlanabilir.
Genç Girişimci Kredisi kapsamında; Askerden Terhis, Özürlü Girişimci, Şehit Ailesi Dul ve Yetimleri ve Malül-Gazi Kreleri de kullandırılmaktadır.
Kredinin Kullandırılışı:
İşi ile ilgili ihtiyaç duyacağı makina, tesis demirbaş,vb. alımında ve işletme giderlerinin finansmanında, ham ve yardımcı madde alımında herhangi bir fatura zorunluğu olmaksızın işletme kredisi şeklinde kullandırılmaktadır.
Teminat:

Şahıs kefaleti, ipotek , ticari işletme rehni, mevduat rehni, hazine bonosu rehni, vb. teminatlar. Teminat oluşturulamaması durumunda Kredi Garanti Fonu' nun kefaleti kabul edilebilmektedir.
Limit: 5 bin YTL (Ortaklık halinde her ortağa 5 Bin YTL olmak üzere toplam 25 Bin YTL)

Ben geçen sene konuşmuştum bu konuyu bankayla.Sanırım maddi olarak değilde yapılacak işe göre malzeme karşılanması olarak destek veriliyor demişti memur.Kesin bilgi için gidip banka ile görüşmek gerekli. doğru bilgi alınmalı.Memurlarda tam olarak bilmeyebiliyor çünkü konuyu.Yukardada açıklaması var nasıl yapıldığının ..

Bankalar için şahsın kim oldugu değil menfaati önemlidir. Hayal kırıklığına uğramamak için iyi araştırmalı.

Üst Alt