Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paligis kullanan var mı?

Adam Fawer

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
4
Paligis 6mg
Bu ilacı kullanan varmı ne gibi yan etkileri var .

İnvegayla aynı hap ,invegada ne yan etki varsa aynıdır ,belki akatizi biraz uyku ,yapmayabilirde

eşdeğeri olan invega'yı 6mg x2 şeklinde kullanıyorum. Hiçbir yan etki görmüyorum.

Basara
bende en çok etki eden, hiçbir yan etki göstermeyen yani denenen onca ilaçla bulunan doğru ilacım invega.
sende nasıl yan etki gözükeceği zaman gösterecektir

Basara invega paligis uyku yapar aksine ,bunların iğnesi olan xeplion uykusuzluk yapar sakın geçme bende kalıcı yan etki yaptı uyuyamıyorum keşke zamanında hap içseydim iğneyi vurulmasaydım bende

Paligis 12 etki etmiyor bundan daha etkili ilaç ne vardır..

Paligis 3 mg kullandım 6 gün sonra bıraktım, duyduğum sesleri dahada kuvvetlendirdi.

Şuan clopixol depot kullanıyorum sesler az da olsa kesildi. Ama 9. Günden sonra sesler geri geliyor iğne etkisini bitiriyor bende 12 günde bir yaptırıyorum.

Bende bundan 14 yıl önce sesler duyuyordum fakat şimdi duymuyorum.ben Mustafa 542 424 31 75 eklerseniz sevinirim

Üst Alt