Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pangastirit, erojif antral gastrit, duodenogastrik reflü tanılarına oranı verilir mi?

enging76

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Teşhis: Mide antrum; endoskopık biyopsi ;helikobarter gastiriti;orta şiddette aktivite,lenfoid folikül ;komlet tip intestinal metaplazı

teşhis: Erozif antral gastrit,duodenogastrik reflü

tanı teşhis: Pangastrıtıs , hiatal yetmezlik hill 29

tanıların oldugu üç adet biyopsi raporum var bunlar heyete verildi ama bakıldıgımda bunlar dan dolayı rapor oranı verilmedi

bakıldıgım bolumler
genel cerrahi
endokrın
kardiyoloji
gogus hastalıkları

saygılarımla...

Bel lamber mr incelemesine göre saglık kurulunda oran verilir mi?

Sonuç teşhis : L4-5 seviyesinde dejeneratifdisk hastalıgına eşlik eden median protrüzyon,ön epudural mesafede daralma,kısmen dar kanalda dural kese basısı

heyet oranı neolur %:

Saygılarımla...

Göğüs hastalıkları oran vermedi heyet verecek dendi

ben marmara hastanesinde heyete girdim
endokrın % 10
kardiyoloji %10
genel cerrahi %10
gögus hatalıkları vermedi kurul verecek dendi

uyku apnesi agır dereceli raorlu
ıs kazası meslek hastanesi amtımatık bronsit
medilkal hastanesi raporları j 45 astım
süreyya pasa hastanesi bronsit
astım iin ılac kullanıyorum

buna ragmen oran vermedi heyete bıraktı

BU NE ANLAMA GELİYOR BILEN KONU HAKKINDA YORUM YAPABİLİRMİ

enging76

Kendince sorumluluk almak istemediğindendir. Heyetin hak ettiği oranı vereceğini umalım.

ne verilecek kanınızca bu yazılan hastalıklara baglı olarak

bu konuda acıl yol gosterecek arkadaslara ihrtiyacım olacak
fev1/cev : 82 gittigim hastanede gözüküyor fakat 5 gün önce gittiğim süreyya pasa hastanesinde fev1 oranı 80 diyor
fec1:103 yazıyor süreyya paşada 86 larda
fvc103,7 yazıyor süreyya paşada 85lerde
mmep:82 yazıyor süreyya paşada 65 lerde

buna ragmen yapılan teste gitmeden önce astım ılaclarımı kullandım ventofor combı 12 mcg -200 mcg ve ventolın ınhaler kullanındım solum testı yaparken 2 kez verdi hemsire almadın diye bunların cıkartıgını soyledım doktara o da kurul verecek dedi

uyku apnesi agır dereceli raorlu
ıs kazası meslek hastanesi amtımatık bronsit
medilkal hastanesi raporları j 45 astım
süreyya pasa hastanesi bronsit
astım iin ılac kullanıyorum

birde bu hastalıkları söyledim genede yazmadı oran kurul buna istinaden rapora yazmadıgı için oran vermez diye korkuyorum bu konuda acıllen bilgilerinize ıhtıyacım var cok acıl 1 eylulde kurula cıkacagım

saygılarımla...

enging76

İş kazası sonrası işgücü kaybı oranının tespiti için mi başvurdunuz? Eğer öyleyse, iş kazası ile doğrudan ya da dolaylı bağı olan haller için değerlendirme yapar kurum.

Yoksa soruyu yanlış mı anladım?

hayır iş yerim rahatsızlıklarımdan dolayı yolladı rapor alırsan ona göre degerlendiririz diye fakat ben 2007 yedi yılında çalışma yaparken zehırlendim fakat meslek hastalıklarına kendi imkanlarımla gitttim burada olası konular
astım dolayısıyla bana rapor verebilirlermi % kac olur
uyku apnesi agır derecelı :% kaç verilir 35 ama gittiğim gögus hasttalıkları doktoru heyet verecek dedi oran vermedi
meslek hastalıkları raporum var astımatık bronsit ayrıca işgörmezlik raporum var
süreyya pasa hatanesi bronsit teşisi koydu işgörmezlik raporları var
medikal kartal egitim arastırmada aldıgım tum raporlarda j45 j99 j 66 yazan degerler var bunlara dayanarak heyet bana bu bölümden ne vermeli
% 30 diger bölümlerden oranlarım var 10/10/10 diye üç bölümden

ayrıca heyete bunlarla ilgili anlatımlarda bulunmam gerekirmi oyle yapmayı düşünüyorum yoksa kızım için girdim bir şey söylemeden tamam deyıp yolladılar

degerli arkadaşlar saglık kuru marmara hastanesi heyetine girdim sonuçları sizlerle paylaşmak istiyorum

1) doktorun verdigi oran dısında elenizde rapor olsada kanıtlasanızda deger vermiyorlar
2) astım ile ilgili iaç kullanıyorum ve bu kullanıma göre degerlerim yukseliyor dememe ragmen siz duzeliyorsanız oran verilmez dendi sanki ilac içmiyormuşum gibi davrandılar ve oran vermediler
3) hakklılıgınız elinizde olsada degerlendirme onların gözlerinde sıfır,
4) malesef denildigi gibi oran vermemeye yemin etmişler
5) bu konuda hakkmı onlara helal etmiyorum
6) baska hastaneye gitseler yada ben gitseydim daha fazla alırdım aklı olan marmaraya gitmesin

saygılarımla..

Marmara egitim araştırma hastanesi rapor sureci 2 yıl olması hakkında

ben marmara hastanesinde heyete girdim
endokrın % 10
kardiyoloji %10
genel cerrahi %10
gögus hatalıkları :asos :%35

ıs kazası meslek hastanesi amtımatık bronsit : hiçbir sey vermedi
medilkal hastanesi raporları j 45 astım : astım herhanbi bir oran vermedi astım ilacı kullandıgım halde
süreyya pasa hastanesi bronsit : dikkate almadılar

buna ragmen heyet raporu %53 olarak verildi 2 yıl sonra kontrol

ozur durumu : süregen ( kronik ) işaretli
tanımlanamayan işaretli

kullanım amacı : özürlü kimlik kartı
vergi indirimi
2022 yardımı

buna göre ankaradan vergi muhafiyeti için oran vermesi ankara saglık kurulunun nasıl olur
oranda düşme olmayacagını biliyorum ama süreklimi yoksa kontrollumu verilir vergi muhafiyeti

bu konuda acil bilgi verecek arkadaşları bilgi vermesi istenmektedir

saygılarımla...

Üst Alt