Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pangastirit, erojif antral gastrit, duodenogastrik reflü tanılarına oranı verilir mi?
Bel lamber mr incelemesine göre saglık kurulunda oran verilir mi?
Sonuç teşhis : L4-5 seviyesinde dejeneratifdisk hastalıgına eşlik eden median protrüzyon,ön epudural mesafede daralma,kısmen dar kanalda dural kese basısı
bu konuda acıl yol gosterecek arkadaslara ihrtiyacım olacak
fev1/cev : 82 gittigim hastanede gözüküyor fakat 5 gün önce gittiğim süreyya pasa hastanesinde fev1 oranı 80 diyor
fec1:103 yazıyor süreyya paşada 86 larda
fvc103,7 yazıyor süreyya paşada 85lerde
mmep:82 yazıyor süreyya paşada 65 lerde
buna ragmen yapılan teste gitmeden önce astım ılaclarımı kullandım ventofor combı 12 mcg -200 mcg ve ventolın ınhaler kullanındım solum testı yaparken 2 kez verdi hemsire almadın diye bunların cıkartıgını soyledım doktara o da kurul verecek dedi
birde bu hastalıkları söyledim genede yazmadı oran kurul buna istinaden rapora yazmadıgı için oran vermez diye korkuyorum bu konuda acıllen bilgilerinize ıhtıyacım var cok acıl 1 eylulde kurula cıkacagım
İş kazası sonrası işgücü kaybı oranının tespiti için mi başvurdunuz? Eğer öyleyse, iş kazası ile doğrudan ya da dolaylı bağı olan haller için değerlendirme yapar kurum.
hayır iş yerim rahatsızlıklarımdan dolayı yolladı rapor alırsan ona göre degerlendiririz diye fakat ben 2007 yedi yılında çalışma yaparken zehırlendim fakat meslek hastalıklarına kendi imkanlarımla gitttim burada olası konular
astım dolayısıyla bana rapor verebilirlermi % kac olur
uyku apnesi agır derecelı :% kaç verilir 35 ama gittiğim gögus hasttalıkları doktoru heyet verecek dedi oran vermedi
meslek hastalıkları raporum var astımatık bronsit ayrıca işgörmezlik raporum var
süreyya pasa hatanesi bronsit teşisi koydu işgörmezlik raporları var
medikal kartal egitim arastırmada aldıgım tum raporlarda j45 j99 j 66 yazan degerler var bunlara dayanarak heyet bana bu bölümden ne vermeli
% 30 diger bölümlerden oranlarım var 10/10/10 diye üç bölümden
ayrıca heyete bunlarla ilgili anlatımlarda bulunmam gerekirmi oyle yapmayı düşünüyorum yoksa kızım için girdim bir şey söylemeden tamam deyıp yolladılar
degerli arkadaşlar saglık kuru marmara hastanesi heyetine girdim sonuçları sizlerle paylaşmak istiyorum
1) doktorun verdigi oran dısında elenizde rapor olsada kanıtlasanızda deger vermiyorlar
2) astım ile ilgili iaç kullanıyorum ve bu kullanıma göre degerlerim yukseliyor dememe ragmen siz duzeliyorsanız oran verilmez dendi sanki ilac içmiyormuşum gibi davrandılar ve oran vermediler
3) hakklılıgınız elinizde olsada degerlendirme onların gözlerinde sıfır,
4) malesef denildigi gibi oran vermemeye yemin etmişler
5) bu konuda hakkmı onlara helal etmiyorum
6) baska hastaneye gitseler yada ben gitseydim daha fazla alırdım aklı olan marmaraya gitmesin
Marmara egitim araştırma hastanesi rapor sureci 2 yıl olması hakkında
ben marmara hastanesinde heyete girdim
endokrın % 10
kardiyoloji %10
genel cerrahi %10
gögus hatalıkları :asos :%35
ıs kazası meslek hastanesi amtımatık bronsit : hiçbir sey vermedi
medilkal hastanesi raporları j 45 astım : astım herhanbi bir oran vermedi astım ilacı kullandıgım halde
süreyya pasa hastanesi bronsit : dikkate almadılar
buna ragmen heyet raporu %53 olarak verildi 2 yıl sonra kontrol
ozur durumu : süregen ( kronik ) işaretli
tanımlanamayan işaretli
kullanım amacı : özürlü kimlik kartı
vergi indirimi
2022 yardımı
buna göre ankaradan vergi muhafiyeti için oran vermesi ankara saglık kurulunun nasıl olur
oranda düşme olmayacagını biliyorum ama süreklimi yoksa kontrollumu verilir vergi muhafiyeti
bu konuda acil bilgi verecek arkadaşları bilgi vermesi istenmektedir