Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Panik Atağı olanlar, bununla nasıl baş ediyorsunuz?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bende bazı sıkıntılar oluyor elim ayağım kesiliyor basim dönüyor kalbim carpmaya başlıyor bazen tüm karin bölgesinden yukariyi ates basiyor kalbimde agri ve baski oluyor her an bayilacakmis gibi kriz geciyorum gibi hissediyorum sizde nasil oluyor bilgi verir misiniz kac oldu kalp doktoruna gidip geliyorum birsey cikmiyor çok sıkıntı yaşıyorum

Düşük antidepresanlar kullan doktora git öyle kullan gecer bide içini dinleme

Günlük yaşantımı çok fazla olumsuz etkiliyor benim gibi olanlar var mi acaba?

kesin tedavi: hasbünallahi venimel vekil.Denenmiştir...

kesin tedavi: hasbünallahi venimel vekil.Denenmiştir... isterseniz daha açıklamasını yazarım.

Bende Allaha şükür namazlarini kılan biriyim okuyorum sürekli ama yine de rahatsızlık oluşuyor acaba benimle ayni durumda olanlarda da aynı belirtiler oluyor mu nasil oluyor onu merak ediyorum

Ben değilim ama babam ve arkadaşım panik atak iyi bir psikiyatri doktoru bul ve onun verdiği ilaçları kullan ilaçları kendini iyi hissesinde bırakma sakın sil başa dönüyorsunuz sıkıntı gelince derin nefes alın ve içinizde biraz tutup azınızdan verin iyi gelicek

Üst Alt