Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Panik atak hastasıyım. Askerlik için müracaat ettim. Ne yapmam gerekiyor?

Au1469

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Ben 2011 yılından beri panik atak hastasıyım, ilk yıllar ilaç kullanmamak için çok direndim ama fayda etmedi bu sene ciddi bir motor kazası geçirdim akabinde annemde aynı rahatsızlığı yaşadığı için onun cipralex ilacını kullanıyordum, bu sene askere gitmem gerekiyor ama çok endişeliyim doktor'a gittim annemin ilacını kullanma dedi aripa ve paxera verdi bu bayram boyunca 4 kere atak geçirdim ve hastanelerde sabahladım resmen, gündelik yaşantılarım bile zor geçerken askerlik nasıl yapacağım
Askelik işlemlerimi başlattım ama psikiyatri doktoru rapor verme yetkim yok diyor aile hekimide aynı şekilde ne yapacağım bilgi verirmisiniz

Keske daha önceden gidip raporunu alsaydın şimdi muaf olabilirdin askerlik işlemlerini yaparken durumunu anlat seni gereken yere sevk edeceklerdir ona göre muafta alabilirsin

Au1469

Durumun askerlik yapmaya engel düzeyde olup olmadığını askeri hastaneler değerlendirir. İlk muayenede askeri hastaneye sevk isteyin. Yapılacak kontroller sonrası erteleme verilebilir. Sonraki kontrollerde devam ediyorsa sıkıntı, bir erteleme daha ve sonra muafiyet mümkün.
Ama bunların olabilmesi için rahatsızlığın bayağı ileri düzeyde olması gerek.

Yawf arkadaşlar askeri hastane mi kaldı.Askerlik subeleri suan ne yapacaklarını bilmiyorlar

@sarasota
Askerlik şubesine gittim aile hekimi seni psikiyatriye sevk etmesi gerekiyor diyor,
Aile hekimine gittim ben öyle bir şey yapamam diyor ben ne yapacağım şimdi

Yaygın anksiyete bozukluğu için 2. kez muayene olacağım..?

Merhaba geçtiğimiz yıl askeriyeye müracat ettim hastaneye sevk aldım
psikoterapi gördüğüm için psikologtan şu şu tarihler arası askere gitmesini uygun görmüyorum diye görüş raporu aldım ve kabul ettiler 1 yıl ertelediler doktorum yurtdışına gitti bende bana ilaç yazan doktordan rapor aldım raporda hastalığımın teşisi psikiyatr tarafından belirtilmiş sizce bu rapor işe yararmı yoksa daha kapsamlı bir rapormu almalıyım.

Üst Alt