Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar ben 3 senedir panikatak hastalıgıyla mücadele ediyorum.benim elimde rapor falan yok sadece ilaç raporu var acaba malülen emekli olabilirimiyim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Malulen emeklilik için maluliyet cetveli'ndeki şu şartların olması gerek:
12- PSİKİYATRİK BOZUKLUKLAR:
Hafif işlerde bile çalışmaya olanak vermeyen(sürücü belgesi olmayan), tedavi ile düzelmeyen, kronik nitelik kazanmış, ağır seyirli, organik veya organik olmayan psikotik bozukluklar (demans, şizofreni, bipolar affektif bozukluk, frontal lob sendromu, paranoid vb.)
Ya da vergi indirim hakkı elde ederek erken emekli olabilme hakkını yakalayabilirsiniz. Ama onun için de işgücü kaybı cetveli'ne göre ("panik" kelimesini arayın cetvelde) %40 ve üzeri rapor alabilmeniz gerek.
dediğiniz hasalıklar heyet rapor almalısın alsanda böyle hastalıklara 1 yıl tedavi diyorlar yani böyle raporlar genellikle kişi kendi hayatın bir başkasının yardımı olmadan yapamayanlara verirler tıp cok gelişmiş doğru söylenide numara yapanıda tespit ederler onun icin cok araştırıyorlar