Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paralel bar seçimi konusunda önerilerinizi yazar mısınız?

ENGELLEKTUEL

Aktif Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
58
Merhaba arkadaşlar
bir oparalel bar almayı düşünüyorum
piyasada 2,5 mt lik bar fiyatları 500 ila 2500 tl arası değişmekte

size sormak istediğim evde 3 ay kullanmak için alacağım bu barın sallanmaması benim için önemlidir

örneğin aşağıdaki ürün 600 tl bir imalatcı ile gorustum bana 2500 fiyat verdi
aşağıdaki üründen bahsettiğimde ise o urunler sallanıyor sabti değil kalitesiz ürünler dedi
Paralel Bar (2 Metre) Paralel Bar (2 Metre) Sc.192 Erke Medikal - Online Medikal Alisveris Sitesi İmalat

gecici olarak almak istediğim paralel bar hakkında bana yardımcı olabilir misiniz ?

teşekkürler

Ürüne baktım, öyle sallanacak gibi durmuyor. Eğer sallanırsa, hani şu depremde eşyalar yıkılmasın diye sabitleme işlemleri yapıyorlar ya, onun gibi tahta kısmından yere veya duvara sabitlettirirsen olur diye düşünüyorum.

ben 2 ay önce demirci ustasına yaptırdım 3 m uzunluğu 250 tl verdim çok memnun kaldım

vakit ve sağlığım el verse dediğiniz gibi ozel yaptırılabilir basit birr ürün
mdf yanında 2 boru yani :)

ne kadar sallanabilirki önemli olan mdf yada taban neyse onun yere sağlam basması diye düşünüyorum

üretici bir firma o 500 600 lük ürünler sallanıyor vs dediği için tereddütte kaldım

ankara ili için bana önerebileceğiniz paralel alabileceğim firma veya devir edecek kişi varmıdır ?

Üst Alt