Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paramedik bölümünü bitiriyorum. Görme sorunum için rapor almamın çalışma yaşamıma..?

Prmdc112

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar:) paramedik bölümünden mezun olmaktayim gözden yana sıkıntım var( sol göz görmüyor sağda da azalma var ) okuduğum sırada herhangi bir engel çıkarmadı bana. işime de engel olmadi stajda eğitimlerde filan başarılıyla bitirdim..

Acaba engelli raporu alsam paramedik olarak devam edebilirmiyim? Alayimmi almayayimmi sizin düşünceleriniz nedir acaba?

2. Ekpss yi kaçırdım öneriniz varmi? pek fazla bilgiye sahip değilim su an yardimlariniz icin tskler

engelli hemşire olanlar oluyor paramedik ve att içinde pek sıkıntı olmamalı ancak raporunda calıstırılamayacagı iş alanları yazar ise ona göre yerlestirme yapacaklarını düşünüyorum nöbete kalmama gibi vs engelli haklarından da yararlanabileceksindir 40 ve üstü olursa raporun diger tüm hakları siteden ayrıca okuyabilirsin

bende paramedik mezunuyum rapor alıp ekpssye girdim bekliyorum atamaları. al sende raporu eğer bi sorunun varsa atanırsam haber ederim sana.

sefakcby bende paramedik mezunuyum bu yıl gireceğim inşallah e kpss ye siz kaç puan aldınız branş sıralamanın kaç acaba?

Üst Alt