Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid kişilik bozukluğu ile ilgili herşeyi paylaşalım burada.

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Paranoid kişilik bozukluğu teşhisi konuldu.Araştırmalarımdan bir kaç şeyi sizinle paylaşmak istiyorum.bu hastalığa sahip insanların &30 engelli raporu alabildiği bilgisini edindim.

Paranoid Kişilik Bozukluğu teşhisi konulduktan sonra &30 engelli raporu ile birlikte
1- Ulaşımın ücretsiz olacağı bilgisi doğrumu? Nasıl işlemler yürütülüyor?
2- Askerlikle ilgili muaf tutulacağı bilgisi doğrumu? Bununla ilgili işlem yürüten Askerliğe elverişsizdir raporu alan varmı?

Bu hastalığa sahip arkadaşlarımız yaptıkları tüm işlemleri buradan paylaşmalarını istiyorum.Herkese selamlar.

Dediginiz haklardan yararlananların %40 engel oranı alanlarda olduğunu biliyorum sadece.

Fiziksek bozukluklarda mesela ayagin veya kolun yok bu gibi durumlarda psikolojiden rapor alina biliniyormu

bu durum senin psikolojini etkiliyorsa psikiyatriden muayene olup eğer bir rahatsızlık varsa o rahatsızlıktan alınabilinir- diye düşünüyorum-

Pisikatriye gittim antidepresan yaninda bi ilac daha var onu verdi yezil antidepresan 3 hafta sonra tekrar muyane

tmm eğer geçmediyse rahatsızlıgın tekrar uzatıcaktır muayeneyi.eğer bir hastalık belirlerse bu hastalıktan sağlık kuruluna gir ve raporunu almayı denermisin

ben ayaktan engelliyim fiziğimi sürekli takıntı yapıyorum içiç içimi eritiyor adeta toplum da ..ilaçları kullandım ama problem devam ediyor .aceba benim hastalık hangisi ? hafta tekrar randevum var psikiyatriden özel hastane

selo selo arkadaşım.doktor değilim ki şu hastalıgın var desem.Belki depresyondasındır belki anksiyete vardır.hani psikiyatr doğrusunu bilir.
bu işten kolay sıyrılmanın yolu şu.
Rabbim bana bu derdi verdi ben buna da şükrediyorum.Halen yaşıyorum.Yaşarken kendime azap çektirmenin anlamı yok.Demeli Halen nefes alıyorsan bu duruma şükretmeli daha nice dermansız dertlere sahip olan insanları düşünerek yine haline şükretmelisin.
dünya fani insanın yaradılış amacını bilmesi bu doğrultuda yaşaması gerektigini hatırla.bir bacağı kesik olan bir sporcu videosunu koyacağım izlemeni tavsiye ediyorum.Benim örnek aldığım gerek mücadelesiyle gerek kişiliğiyle gerekse hayatta mutlu oluşuyla.izlemeni istiyorum.insan isteyince başaramayacağı bir şey yoktur dostum kendini salıverme

https://www.youtube.com/watch?v=2CFslwIQn-I

https://www.youtube.com/watch?v=5svhZBAZ9xo

selo anafranil kullan sende okb var anafranil çok iyi okb için

hayır değil kardeşim ..f32,1 orta depresif nobet ..ileriye doğru gittiğini söyledi..araştırma hastanesi doktoruna gidiyorum ..hoca ilaç için rapor çıkardı..ilaçlarım değişti fulsac ve dreysel ..dreysel 50 mg günde 2 ye çıktı

heyete girsem olurmu oran verilirmi ?

Bu kişilik bozukluğu kimseye güvenmez art niyet arar kin duyar ve insanlara karşı öfkelidir. Her an kötü bir şeyler yapacaklar hissi oluşur referans düşünceleri vardı konuşmaları kendisine yorar, insanlara sır vermez, kin tutar, şakayı sevmez kendini üstün görür zayıfları ezer. Askerlik ve Polislik gibi mesleklerde başarılı olurlar diğer işlere göre ve aslında Zor bir insan tipidir ve zor geçinirler. Allah kimseye yaşatmasın bu karakteri. Herkes bende bu kişilik bozukluğu var da demez kabul etmez bu sorunu. Ben paranoyak değilim derler ama işte %2-3 arası bir kesimde bu kişilik bozukluğu vardır.

Üst Alt