Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben psikoz geçirdiğimde herkesden şüpheleniyordum benim hakkımda konuştuklarını düşünüyordum herkesin sanırım paranoya ya giriyor. allahtan şu an remisyonda ve stabilim.
Ben hastalığımın ilk döneminde kendimi deccal sandığım için beni öldürecekler sanıyordum. Diğer paranoid hezeyanım Allah'ın beni dünyada cezalandıracağıydı.
Madem zeki olurlar o zaman niye psikoz atağı geçirip kafayı siyiriyorlar...
Ben şizofreni değilim ama zaman zaman hezayanlarim oluyor ve aşırı şüphelerim oluyor.Bazen kendime diyorum bu semptomlarim benim bir paranoyok olduğumu gösteriyor gibi gibi...
Benim çok yakınımda biri paranoid hastasıydı maalesef çok zor Allah kolaylık versin bana dünyaya zehir etmişti şüphecilik, alınganlık birleşince hayat çekilmez oluyor, hiçbir konuda ikna olmuyordu bu hastalıkta maalesef en çok yakınlarına sorun oluyor dışarıdaki insanlara mesafeli olduğu için bunun kısmen hissediyorlardır.
@Psikoterapi,
Ben paranoid tip şizoyum atak falan yok insanın dünyasi degişiyor sadece işine gelmezse atak dersin kafayı sen siyirmişsin ben şizofrence yaşamayi seviyorum bu işlerde çok paran olacak alıp başini gidiyorsun şehir şehir geziyorsun