Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid Sizofreni için doktorun yazdığı ilaçlar çok fazla olabilir mi?

yusuf0032

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
oncelikle selam arkadaslar bu konu surekli kafami karisitiyor doktor ilaclarimi duzenledi ama bir arkadasim bu ilaclarin cok oldugunu soyleyince kafamdan atamadim sizce dokturumun verdigi ilaclar agirmi yoksa normalmi dozlari yardimci olursaniz sevinirim tesekurler

risperdal 3mg gunde 3 tane

Aripiprazol 10mg gunde 3 tane

alprazolam 1mg gunde 3 tane

Lyrica 150mg gunde 2 tane

Dominal 80mg gunde 1 tane

belçikadaki doktorlarmı yazdı şu an kullanıyormusun kullanıyorsan nasıl doktormuş bu 2 tanesi aynı etkiyi gösteriyor fazla yazmış lisperdalla abifiliy

evet son duzenleme bu sekilde ilaclarda sadece bir arkadas cok fazla bu ilaclar deyince sormak istedim siz arkadaslara

ağır olmuş biraz sanki. yazan doktor ne düşündü acaba

doktora soyliyeyim tekrar duzenlesin gozlerimi uykudan acamiorum tesekurler arkadaslar

son araştırmalarıma göre avrupada şizofreni daha agır seyrediyormuş gelişmekte olan ve küçük yerleşim yerlerinde hafif seyrediyormuş ne derece dogru bilmiyorum

herkese tesekurler arkadaslar randuvu aldim yeniden doktordan bakalim ne diyecek

Üst Alt