Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofreni ile normal KPSS'ye girip atanabilir miyim?

Konkon

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlarım.

Ben 2006 dan beri antidepresan ve psikoz ilaçları kullanıyorum. 2021 de psikoz krizleri yaşadım aşırı şiddetli. Paranoid Şizofreni tanısı kondu. Hep özeldeydim. Randevu bulabilirsem Ocak ayında devlete başlayacağım. Başka çarem yok çünkü param yok özele.

İstanbul'dayım. Bana Kanuni Sultan Süleyman hastanesini mi yoksa Çapa Tıp fakültesini mi tavsiye edersiniz?

Engelli raporu için başvurmamı tavsiye eder misiniz?

Baktım forumda yüzde 40 ekpss için almak zormuş.

Peki ben bu hastalık ile normal Kpss sınavına girip devlet memuru olur muyum?
Kimisi diyor evet kimisi diyor hayır.

Bilen biri yardım eder mi?

Merhaba arkadaşlarım.

Bana özelde Paranoid Şizofreni tanısı kondu. Bir sağlık raporum yok. Ne özelde ne de devlette yok.

Tedavime devlet hastanesinde devam etmek istiyorum. Engelli raporu istemiyorum. Zaten zorluk çıkartıyorlarmış.

Sürekli ilaç kullanmak zorundayım. Kullanmayınca halüsinasyonlar şeklinde sanrılar görüyorum.

Devlette tedavi görünce herşey enabız sistemine kayıt olacak.

2022 normal Kpss sınavına gireceğim. Bu hastalık ile atanmam konusunda engel yaşar mıyım?

Tesekkur ederim

engellı raporu cıkar ekpssden atanman daha kolay memurluga düz memur olursun bu hastalıkla zaten senı polıs asker felan yapmazlar mulakatlarda cok kolayda elerler. Kaldıkı sızofrneı cok agır hastalık iş gucu kaybın olucak en azından engellı memur olursan bısey demezler yapabılcegın ıs basıt ıs verırler. Şizofreni hastalarına cok sorumluluk yuklenmemesı lazım kaldıkı benım tanıdıgım hıc ıs yapamayan ınsanalrda var

Hem normal kpss hem de engelli raporu çıkartıp ekpssye girebilirsin. Bazı kurumlar psikolojik sorunlar için hassas davranıyor tsk ve emniyet gibi. Sen raporunu istiyorsan çıkart ve sınava çalış.

teşekkür ederim hocam. Destekleriniz çok önemli arkadaşlarım.

Üst Alt