Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofreni mi yoksa Anksiyete bozukluğu mu?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba.Her gün halüsinasyon ve sanrılar yaşıyorum.Psikoloğum paranoid şizofreni olabilceğimi söyledi ama psikiyatrim şizofreni değilsin anksiyete yüzünden halüsinas ve sanrılar yaşıyorsun dedi.Kime inanacağımı şaşırdım.Üçüncü bi hekime görülmelimiyim?

maydanoz hanıma katılıyorum. şizofren bulgularının farkında olmaz...psikiyatrisiniz şizofren değilsiniz demişse doğrudur , psikologunuzu değiştirin , psikiyatrisinizi değil.. hocaya gidin , şikayetlerinizin farkında olduğunuza göre yakın zamanda kurtulursunuz..geçmiş olsun

ne hocası bu şeyhe falanmı cami hocasınamı:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

benimde aklımda doğrudan hacı hoca canlandı :cool: ama sanırım alanında yetkin üniversite hocaları var onlardan bahsediliyor, yani umarım öyledir. ;)

Arkadaşlar birde özel mesaj nasıl yazılıyor ben yazamıyorum

yazmak istediğin kişinin ismine tıklayıp profil sayfasını aç, o sayfada profil resminin altında özel mesaj seçeneği var

9d5k6N.png

isme tek sefer tıklayınca da çıkıyor.

Jl40L5.png

hnr

Bende çıkmıyor işte orayı tıklayınca bende bir sıkıntı var demekki yöneticilere nasıl ulaşılıyor

MAYDONOZ 1 yıldır yaşıyorum bu durumu.3 yıldır psikiyatriye gidiyorum düzenli olarak.Bazen gerçek olup olmadıklarını ayırt edemiyorum

hnr

Bende çıkmıyor işte orayı tıklayınca bende bir sıkıntı var demekki yöneticilere nasıl ulaşılıyor

gizemhayrettin mesaj atamadığınız için yöneticilerle doğrudan iletişime geçemezsiniz. alternatif yöntemler;

https://www.engelliler.biz/forum/sendmessage.php bu sayfada iletişim formu var onu kullanabilir yada,

https://www.engelliler.biz/forum/site-hakkinda/ bu sayfada bir bölüme sorununuzu anlatan yeni bir konu açabilirsiniz, yada

kendi mesajınızı rapor et butonuna basıp yönetime rapor ederek görmelerini sağlayabilirsiniz. rapor et butonu mesajınızın sol en alt köşesinde bulunan ünlem işaretidir.

ben konuyu OturanBoğa isimli yöneticiye gönderdim. gördüğünde sizinle iletişim kuracaktır.

Üst Alt