Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofreni mi yoksa okb mi olduğumu nasıl ayırt ederim?

any1stopme

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Paranoid şizofrenimi yoksa okb mi oldugunu nasıl ayırt edebilirim şimdiden teşekürler?

Duygu durum bozukluğu ve depresyona yatkınlığı bırbirine yakın .. Netten bakmakla teshiş koymak hatalı .. Uzmanlarına bırak teshişi ne olduğunu . Adamlar yıllarını vermışler tecrube etmişler onlara güven ., yoksa googleden bakıp ilaç kullanırdık :)

o da doğru gerçi en doğrusu doktora gitmek :)

bu konuyu acan arkadasimiz hastaligina yenik dusup hakki rahmetine kavusmus arkadaslar umarim bir dua edersiniz...

Bende ettim :) ama beceremedim. İykide becerememişim. Aslında hiçbişey olmıycaksa kaçış güzel olabilirdi. Ama şuan kaçış okadar kolay mı onu çözemiyorum. Şimdi azda olsa düzeldim. Hayatı şizofrenler çok farklı algılar çok farklı yaşarlar.
Kimse bilmez geceleri aya doğru bakıp bu nasıl olur yaa demeyi. Bizim hergünümüz böyle.
Başın saolsun tanıdıksa eğer. İnşallah ağır yüklerin olduğu biyere gitmeyiz hiçbirimiz.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bizim sonumuzda böyle olmaz :)

Limooon

hic realde gurusmedik cok iyi bir arkadasti burda tanistik yanlizliktan olsa gerek yada biz kendimizi ifade edemiyoruz baska insanlara bilemiorum suan beynim farkli calisior banada 9 yil once doktorum paranoid sizofrensin dediginde inanmamistim ama bu 9 yil bana cok sey katti yinede arkadasimin uzaklara gidisi beni cok yipratior suan cok uzgunum cok

yusuf0032 üzüldüm dostum. Biz kaybettik işte. Kaybedenler kulübü burası :) Ama daha hiçbişey belli değil belkide kimse kaybetmez yani kaybetmemiz için sebepler göremiyorum. Bu hayatın dolusuda boş. Boşu daha boş. Önemli olan sonrası . Tekrar söylüyorum. İnşallah bu sistem bizi skıntıya sokmaz.

Üst Alt