Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofreni tedavisi gören birine %40 rapor verirler mi?

Duman6Kestik

Yasaklı Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
paranoid / şizofreni tedavisi gören birine en azz %40 rapor verirler mi?

::: askerlikten muafım fakat %lik saglık kurulu raporu almadım bugüne kadar

siz paranoid tip şizofrenmisiniz

hangi hastanede yattınız bakırköydemi

şizofreni en az %45 veya %80 verebilir doktor ölüsü %45 tir onun altında veremez

Doktor alırsin sağlık kuruluna başvur dedi.
Internette baktigima göre 2 vesikalik fotograf ve kimlik fotokopisiyle saglik kuruluna basvuruluyormuş.
Ben bi tek psikiyatriye mi bakilıcam? Başka rahatsizlıgim yok ara sıra tv seyrederken gozluk kullaniyorum 1.25 numara miyopum o kadar

Bütün sağlık kontrollerinden Geçersin
Ona göre karar veriyorlar 3 resim olacak galiba.
% kaçta
Sen hiç müdahil etme, benim bir şeyim yok ne deme bari.
Belki Raporun yüksek çıkar, devlet seni maaşa bağlar fena mı olur

Zorro

Askerden muaf olurken hastanede de boyle yaptilar. Askerlik için genel cerrah, göz , pskiyatri. Bu üçüne gitmiştim. Göz ve genel cerrah askere gidebilir dedi. Psikiyatri elverişsiz demişti.

hangi hastanede yattın

dixfilex sen istanbulluyum demiştin bana ama bursalımışsın

Engelli Raporu almak kolay mı?

Devlet hastanesinde psikiyatr doktorumla görüştüm. Engelli raporu almak istiyorum engelli kadrosunda işe girebilmek için dedim. Yarın sağlık kuruluna git ben gönderdim de işimi cabuk halledin de başka hastalıgım yok de sonra onlar bana gönderir bende engeli raporu veririm dedi.

Bu kadar kolay mı alınıyor bu rapor anlamadim. İnternette okuduguma göre hasta olduguma dair belge vesikalik falan alın yaniniza heyete cikarsiniz vs. Yaziyordu. Doktor böyle deyince şaşırdım

Bunu size diyen doktoru da sağlık kuruluna giderken cebinizde götürün. Faydası olur.

Şaka bir yana, doktorlar o işleri çok bilmez. Hastanede rapor birimi gibi adı olan bir yer vardır mutlaka. Ya da sağlık kurulu dediği yerin sekreterliği. En iyisi onlara gidip danışmanız.

hacettepe yüzde seksen numune yüzde seksen
ben paranoid şizofreni hastasıyım

Üst Alt