Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofreniden dolayı emeklilik için heyete girdim. Sonuç ne olur?

codec2001

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar 93 yılından beri paranoid şizofreni teşhisiyle ilaç kullanıyorum askerliğimide 2 defa erteleterek zar zor hava değişimiyle bitirdim ilaçlarımı kullanmadığımda kötüleşiyorum bağkurda erken emeklilik için başvurdum psikiyatriden testler yapıldı askerlikteki raporlarmıda doktara sundum kendisi daha çok sende sanrı bozukluğu var gibi söyledi emeklilik ihtimali zor gibi anladım ben ama 23 yıldır ben ilaçla ancak idare edebiliyorum zar zor çalışıyorum hayat benim için çok zor geçiyor yarın heyetten olumsuz bi sonuç çıkarsa pes edeyimmi ne yapayım diye düşünüyorum sizlerde fikir verirseniz mutlu olurum Saygılar

eğer sana sende uyum bozukluğu var diyen ve heyet raporu vermemeye niyetli gibi görünen doktor,o heyette olacaksa,yani kısacası o doktor rapor verecekse...bence o heyete girme,sonuç baştan belli gibi..başka bir hastaneden heyete gir..tavsiye niteliğindedir :)

Benide 2 hastalığım OLMASINA rağmen
3 hastaneye sırayla rapor almak zorunda kaldım.
Sonuçtada malülen emekli olamadım.

1.hastane %80 (ŞİZOFRENİ tedaviyle Düzelmeyen)
2.hastane Oran vermedi
3.hastane. %50 (ANKSIYETE tedaviyle Düzelmeyen)

3. Hastane olan Cerrahpaşa tıp fakültesi doktorları
gerçek olan hastalıklarımı yazmayıp, ANKSIYETE deyip işi geçiştirdiler.

Hastalıklarım
1-şizofreni
3-obsesif kompulsif bozukluk

Arkadaşlar heyete girdim ama herhangi bir belge vermediler sonucu söylemediler kuruma göndereceğiz diyolar raporun sonucunu nasıl öğrenebilirim

AYDINYAVUZ

aydın senin son 2 raporun işe yaramaz %80 tedaviyle düzelmeyen den olabilirdin ilk raporundan emekli neden yapmamışlar anlamış degilim ilk raporu nerden aldın o raporla olman gerekti. sgk ilk raporu gönderdiginde cvp ne geldi anlatırmısın. senin emeklilik hakkındı ilk rapora göre maluliyet cetveline uyuyor adalet yok aydın ssklımıydın bagkurlumuydun sorularıma tek tek cvp verirsen sevinirim

@ paranoya ilk raporu BAKIRKÖY RUH SİNİR den aldım. Bu rapora SGK HASTALIĞIN KRONİK HAL ALIP ALMADIĞI GEREKÇESİYLE DAHA SONRA 2. BİR HASTANEYE SEVK YAPTI. Raporda sadece kronik yazmadığı için SGK RAPORU KABUL ETMEDİ ANLAYACAĞIN DOĞRUSU. Evet SSK lıyım şuan.

böyle saçmalık olamaz ayrı ayrı hastaneye neden gönderdiler ki

oran yazmayan hangi hastaneydi

paranoya
Erenköy Ruh sinir oran yazmadı. Doktorlar rapora TEDAVI GÖRDÜĞÜ HASTANEDE RAPOR ALMASI UYGUNDUR yazdılar. Hastalığımı doktorlar yazmadı nasıl olduysa. Ama ilk raporu tedavi gördüğüm hastaneden almıştım zaten, yani BAKIRKÖY ruh sinirden.

Son düzenleme:
aydın bugünlerde heyete girecektin nasıl ettin ayküdan rapor alacaktın tüm hastalıklarını ekletecektin nasıl oldu

paranoya
Doktor testler ve sosyal inceleme istedi RUH ve SİNİR HASTANESİ nde.
Ayrıca doktor IQ TESTİ sonucu istedi. 1 ay sonra hastanede testleri yapacağım.

AYDINYAVUZ kardeş senin hastalık şizofren olduna göre IQ testi yanlış ama IQ bu test zeka geriliği için. Ama

Hem sosyal inceleme ne oda neyki

SOSYAL İNCELEME şöyleki,
RUH ve SİNİR HASTANESİNDE bir birim mevcut.
Rapor çıkartacağın zaman senin hakkında araştırma yapıyorlar.
Örneğin, Abinin, dayının, yengenin vesaire...vesaire... TELEFON NUMARALARINI VERİYORSUN.
EN AZ 2 veya 3 kişinin telefon numarasını veriyorsun.
Onlarda bu verdiğin telefon numaralarından senin hakkında bilgi topluyorlar.
Kısacası senin hakkında araştırma yapıyorlar.
Örneğin bu hasta nasıldır, ilaç kullandığı/kullanmadığı zaman nasıldır,
Nereye gider, nereye gelir vesaire ..vesaire...
Sonuçtada RUH VE SİNİR HASTANESİNDEN HER RAPOR ÇIKARTACAĞIN
ZAMAN SOSYAL İNCELEME İSTENİR.
BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BÖYLE.

İyide şizofrenide hastasında labatuarda ne incelemesi yapıyorlarki IQ bu testemi bakılıyor

Kardeş

seven06

mmpı testidir sanırım.
Onun dışında ıq var ama o zeka ile ilgili bir test.

Bana mmpı yaptılar çünkü..

evrak durumum nedir

uzun zaman sonra evraklarımda yeni sevkler olmuş acaba bu sevkler ne anlama geliyor yardımcı olursanız sevinirim

1 26.04.2016 EDİRNE SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 26.04.2016 EDİRNE SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE
3 27.04.2016 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE İADELİ TAAH. GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
4 27.04.2016 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE
5 03.05.2016 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
6 03.05.2016 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1
7 04.10.2016 EHGM MALULİ. VE SAĞLK KURUL.D.B.GELEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
8 04.10.2016 EHGM MALULİ. VE SAĞLK KURUL.D.B.GELEN EVRAK SERVİSİNE
9 05.10.2016 EHGM MALULİYET VE SAĞLIK KURALLARI BAŞKANLIĞI BAŞKANLIK SAĞLIK KURULU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞB. MD. ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ

Bu nasıl bir iştir ya bakırköy bu işin merkezi adama şizofren raporu veriyor Sen bu raporu tanımıyorum diyorsun sizofreni tedavi edilebilir bilen bir hastalık mı ki arastiriyorsun

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt