Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofrenler duygu ve düşüncelerinizi buraya yazar mısınız?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
148
arkadaşlar paranoid şizofreni olan arkadaşlarımız duygu ve düşüncelerini yazabilirmi bu hastalık esnasında yaşadıgınız belirtiler düşünceler nelerdir neler yaşadınız

sürekli kafamın içinde daha önce dinlediğim şarkılar dönüyor, özellikle sabah uyanınca..
19 senedir durum böyle hiçbir ilaç fayda etmedi..

lider olma düşüncesi geliyormu bana geliyor:confused::confused::confused:

kimileri kendini Mehdi sanabiliyormuş,

bana tv den hakkımda mesaj verildiğini sanıyorum, çünkü kafamdaki düşüncelerin okunduğunu sanıyorum..

arkadaş bana da aynısı oluyor ama ben kendimden eminim düşüncelerimin okunduğuna. özellikle patronun karısı ne düşünüyosam cevap veriyor. sanrı mı diyosunuz yani siz şimdi buna. bende bi de gözler acayip renkler alıyor. bazen cin yeşili bazen şeytan kırmızısı.

Doktora hic görünmedim.
Acaba bendede paranoid sizofreni varmidir?
Cok cabuk hareket ediyorum.
Kendimi olimpiyatlar atletizmde dünya sampiyonu olmusum.usain bolttu gecmisim.hayalini goruyorum.
Kendimi tokatliyom böyle zamanlarda.
Doktora gideyimmi?

Bu şizofreni alt tipinde,
bazen dine aşırı düşkünlük, metafizik, filozofik ya da cinsel uğraşlar görülebilir.
Rahatsızlığı kabul etmez, belirtileri gizlemeye çalışır, sanrıları yüzünden savunmaya geçer ve toplumdan uzaklaşırlar.
Düşünce bozuklukları baskındır. Kötülük görme sanrıları, büyüklük sanrıları, etkilenme fikir ve sanrıları, alınganlık, kuşkuculuk bu türde sık görülen düşünce bozukluklarıdır.

Üst Alt