Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoya kişilik bozukluğu yaşayan varsa düşüncelerini anlatabilir mi?

Konular
28
Reaksiyonlar
2
Bana doktor paranoya olabilir deyip hastaneye yatırmıştı düşüncelerinizin benle aynı mı değil mi merak ediyorum. Bende takip edilme, insanların manalı bakışları düşüncelerimi duyuyormuş gibime geliyor ve herkesin ikiyüzlü olduğunu düşünüyorum. Sizde de mi böyle düşünceler var?

vakanüvis_faruk

bana paranoyanın başında takip edilme, öldürülme korkuları kuşkuları vardı. doktor hemen kestirdi ilaçla. artık hiç olmuyor

Paranoid kişilik bozukluğu teşhislerimden biri.Kalabalık ortamda duramıyorum herkesin bana baktığını ve bu bakışların manidar olduğunu düşünüyorum.Herkesin bana karşı olduğunu ve bir sürü şey...

vakanüvis_faruk

Özellikle insanların bana bakıp aklımı okuyorlar hissi bende çok fazla Ama 18 senedir ilaç kullandığım halde değişmez. Bu tür hezeyanlar vs. hiçbir zaman bitmez. Sadece paranoyak kişinin toleransı değişir...

Prolixin paranoyayı hepten kesiyor benden ama donuk oluyorum konuşmaya aklıma bisey gelmiyor heykel gibi dikiliyordumkatatonik yapmıştı beni ama düşünceler az korkular yoktu. Fiziksel olarak korku belirtisi göstermiyordum hatta sevinç anında da. Abilify ile donuk değilim daha canlıyım ama bugün biraz korku yaşadım. Adam önümden geçiyor gülüyordu yanindakiyle konuşyordu içimden kafası güzel tehlikeli bana saldiracak gibi paranoid düşünceler yaşadım bi kaç kişiye

Ben sayfren kullandım yerimde duramama,göz bulanıklığı, güneşe karşı hassaslık ve el titremesi yaşayınca bıraktım. Bir pozitif olarak etki görmedim.

Üst Alt