800mg clonexi 2 yıl boyunca kullandım. Hayatımın en kötü dönemiydi ilaç çok etkili. doktor bana bu ilaç ekt bile işe yaramazsa en son kullanılacak ilaç demişti. haftada mıydı 2 haftada mıydı tam hatırlamıyorum ama düzenli kan vermeniz lazım bu çok önemli aksatmamalısınız zaten kan vermezseniz doktor ilacı yeniden reçete etmez illa o tahlili görecek.
ilacın yan etkileri çok ağırdır. ilk sırada ağız salyası. gece yatarsınız sabah kalktığınızda yüzünüz kafanız komple ıslaktır. bu iğrenç birşeydir. diğer yan etkisi dilin sanki şişmiş gibi olur konuşamaz uzun cümleler kuramıyordum. algı biraz kapanıyor donuklaşıyorsun. gözlerde bozulma oluyor wordde yazı okuyacağım zaman puntoyu 30 40 yapardım. en sevdiğim oyun football managerdi oda hep yazıdır oynayamazdım mesela gözüm seçmezdi yazıları. ağır uyku yapar ve iştah açar bu dönemde 140 kg olmuştum boyum uzun olduğu halde hafif tombul görünüyordum. halsizlik güçsüzlük kabızlık gibi yan etkileri saymıyorum bile. ama işitsel halüsinasyon ve hezeyanları kesen bir ilaç. bunlardan dolayı ciddi sıkıntılar yaşıyorsanız yan etkilere katlanıp kullanacaksın. geçmiş olsun