Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parapleji hakkında bilgi ve tecrübeleriniz..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
slm hepınıze hepımıze gecmıs olsun arkadaslar.aslında en comezınız benım :D 04.08.2008 trafık kazası sonucu t5 parapleji omurilik felclisiyim unıversıtede pikniğe cıktık sonuc...arkadslar benım parapleji hakkında t5 hakkında pek bılgım yok aılem soylemıyorlar bana her zaman sadece bekle dıyorlar bılgınızı alabılırmıyım t5 hakkında tam kesi değil tşk

hepinizden özurdılıyerek soyluyorum bı ara t8 t9 t10 dedım ve sımdı t5 dıyorum yalnıs anlamayın bende ınanmıycaksınız ama sızler gıbı yenı yenı duyuyorum ogrenıyorum tsk

besalti20@hotmail.com t5 arkadaslar beklıyorum luutfen konuşalım

gercekler acıdır fakat bu kadar acımazsız olmaysanız :) bılıyorum ısım cok zor

selam arkdaslar hepımıze allah yardım etsın.arkadasllar bu konu hakkında bılgısı olan lutfen ccevap versın teşekur ederım
tam kesı ve yaralanma nasıl anlasılır ben benım tam kesı yada yarı kesı oldugumu nasıl anlayacam yardımcı olurmusunuz lutfen...?
ve kök hucre bız parplejilere faydası varmı k.bakmayın ama hıc bı bılgım yokne durumda sımdı gelısmeler.

besalti20,eğer elinde MR yoksa çekinmen lazım.tam kesimi-yarı kesimi MR çektirilerek anlaşılır.kök hücrede yarı kesi olanlara uygulanıyor.eğe seninkide yarı kesi ise uygulanır...

Üst Alt