Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paraplejik olanlar kaplıcaya gittiniz mi?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Omurilik felci olupta İstanbul çevresinde ki kaplıcalara gidenler, şu kaplıca faydalı geldi ve ekonomik diyenler tavsiyelerinizi yazar mısınız ?

Merhaba. İstanbul için bilmiyorum ama İzmir'de gitmek isteyenler varsa Balçova Termal tesislerine gidebilirler. Ben yaz aylarında denize girmeyi tercih ettiğim için uzun zamandır gitmedim ama geçmişte gittiğim zamanlar lift sistemi vardı engelliler için.

Yalnız kaza geçirdikten sonra doktorlarım ve fizyoterapistlerim sıcak su konusunda beni uyarmıştı. Kasılmaları arttırabilir yada yoksa ortaya çıkabilir demişlerdi. Benim yaralanmam T12 seviyesi ve şükür ki kasılma problemim yok ama yine de ben tesisteki en soğuk derecedeki havuzu kullanmıştım (her havuz sıcak su ile dolu) O yüzden temkinli olmanızı tavsiye ederim

ben ftr de yatarken kaplıcayı sormuştum, doktorlarımdan git, iyi gelir gibi sözler duymadım... of lulara çok faydası olacağını düşünmüyorum...

Icinde sadece kaplicaya girmekle kalacaksaniz alacaginiz fayda soru isareti fakat tesisin icinde kapsamli bir fizik tedavi merkezi varsa kendinizi orda rahat hissediyorsaniz ve fizyoterapistiniz iyi ise bence faydasi olur diye dusunuyorum

Üst Alt