Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. İstanbul için bilmiyorum ama İzmir'de gitmek isteyenler varsa Balçova Termal tesislerine gidebilirler. Ben yaz aylarında denize girmeyi tercih ettiğim için uzun zamandır gitmedim ama geçmişte gittiğim zamanlar lift sistemi vardı engelliler için.
Yalnız kaza geçirdikten sonra doktorlarım ve fizyoterapistlerim sıcak su konusunda beni uyarmıştı. Kasılmaları arttırabilir yada yoksa ortaya çıkabilir demişlerdi. Benim yaralanmam T12 seviyesi ve şükür ki kasılma problemim yok ama yine de ben tesisteki en soğuk derecedeki havuzu kullanmıştım (her havuz sıcak su ile dolu) O yüzden temkinli olmanızı tavsiye ederim
Icinde sadece kaplicaya girmekle kalacaksaniz alacaginiz fayda soru isareti fakat tesisin icinde kapsamli bir fizik tedavi merkezi varsa kendinizi orda rahat hissediyorsaniz ve fizyoterapistiniz iyi ise bence faydasi olur diye dusunuyorum