Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paraplejiyim, ama Batman devlet hastanesi sağlam raporu veriyor!!! [Görüş]

exof

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
2
öncelikle merhaba

ya benı oruç lu oruçlu çıldırtan yapmadığım şeyi yaptıran benı küfretiren insanlardan şikayetçiyim

aha akılı ınsanlar t5-t6-t7-t12 kesığı var ve dokuz senedir var.
sozkonusu hastanaye rapor almak için başvurdum, akılı genel cerahı uzamanı sağlam yazmış dıye üç haftadır salıyorlar ve ben bunu raporu doktorları tek tek gezerek öğrenebılıyorum.
heyete gırmem gerektiği söylendi. heyete girdim, bana pazartesi gelın razporunuzu alın dendı. 3 hafata rapor alıcam gel gıt yazı yazılmadı falan muhabetı derken 3 hafta gecti. sonra tek tek araştırmalarımdan sonra preplejık hastaya genel cerahının sağlam yazıldığı için raporun verilmediği ileri sürrüldü. hey akıllı insanlar hey iş bilmezler utanın yav
gelde delı olma nasıl iştir bu yav bılmıyorsan yapma akılı ınsan

ben gerçi ssk ya şikayette bulundum. hastane personelı ve doktor hakında soruşturma açılmasını talep ettiim. bu mubarek oruç ayında canımı sıktılıryya Allah ıslah etsin başkada bırşey demıyorum. zaten onlara gerekenı soyledım

neyse bişey demıyorum paylaşmak istedım varsa cevrenızde boyle iş güzarlar şikayet edinnnnnn

Çüş! Parapleji brine sağlam diyen doktor ancak kafayı yemiş olabilir...

OturanBoğa' Alıntı:
Çüş! Parapleji brine sağlam diyen doktor ancak kafayı yemiş olabilir...

aynen ustat neysekı sorunu halletım gıbı..haftaya rapor verecekler bakalım beklemedeyım. malesef bunlarada maruz kalıyoruz hastane personelının eğitimi diyoruz ama doktorlarında bu konuda eğitilmesi gerekiyor sanırım ..neyse gün döner devran döner elbet :D

raporumu aldım gereklı duzenlemeler yapıldı :lol:

Üst Alt