Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parasal Haklar ile ilgili forumlara sürekli ilgilenecek moderatör yetkilendirilsin.

Kalem

Emektar Üye
Konular
108
Reaksiyonlar
0
özellikle 2022 aylıkları ve evde bakım aylıkları ile ilgili forumlarda ciddi sorunlar var. şu anki moderatör anladığım kadarıyla bu forumlarla ilgilenemiyor.Mevcut yöneticilerden ilgilenebilecek başka moderatör arkadaş varsa (tercihim Life) o yetkilendirilsin lütfen.

Kalem

Evet, birkaç yeni moderatöre ihtiyaç olduğu açık. Yakın zamanda bu konuda girişimde bulunacağız.

kısa sürede çözüm bulursanız hakikaten iyi olur. bazen bıkacak duruma geliyorum. bir soruyu cevaplıyorum bakıyorum aynı soru 3-4 defa başka başka yerlere yazılmış. ya kopyalanmış ya da birkaç değişiklikle yazılmış. beni en rahatsız eden durumlardan biri de bu. birine cevap versen diğer mesajlar alakasız yerlerde öylece kalıyor.

bu forumlarla hakikaten ilgilenebilecek, her mesajı gözden geçirebilecek biri olursa memnun olurum. forumlarla alakasız başlıkların altına not düşüyorum ayrıca. şimdi bir tanesine hemen not yazacağım:)
yönetici alıntıyı silmiş ama doğru foruma taşımayı unutmuş nedense.
Site yönetimiyle (buna siz de dahilsiniz) muhatap olmayı da sevmiyorum ayrıca biliyorsunuz. işini iyi yapan bir moderator beni bu açıdan da rahatlatacaktır. mesajlarımın sonunda yöneticelere not bırakmaktan bile rahatsız oldugumu biliniz lütfen.

aynı soruların farklı farklı başlıklara yazılması,
aynı sorular için birden fazla başlıklar açılması,
vs vs vs
sorunlar devam.
en iyisi sessiz kalıp üyelere ve yöneticilere uymak: öylece dagınık kalsın her şey:)

moderatör diledik kısmetimize editör düştü valla:)

2022 aylıkları ve evde bakım aylıkları forumlarında ciddi bir düzen oluştu. bir el değdiği belli. Sanırım bu da @hozgul editörümüzden kaynaklanıyor. kendisine buradan çok çok çok teşekkür ediyorum.

tam kafamdan şu konuda yardım isteyim diye geçiriyorken bakmışım sorun çözülmüş. demin de öyle oldu. çevrim dışı cep telefonumdan mesajları okurken yanlış yerdeki bir mesajın taşındığını ve ayrı başlık açıldığını, ama daha sonra taşınan mesajın devamı niteliğindeki mesajların eski yere yine yazıldığını gördüm. tam siteye gireyim @hozgul'e kalan mesajları da taşımasını söyleyim diyecektim ki gerek kalmadı.

tahminimce bu işi de hozgul yaptı. bahsettiğim başlık için bkz:https://www.engelliler.biz/forum/20...abamin-oldugu-icin-2022-maasimi-kestiler.html

bu linkteki ilk mesajdan sonrakiler başka başlıktaydı ama şimdi artık doğru yerde:)

buradan kendisine hoş geldin diyor, emekleri için teşekkür ediyorum:)

Kalem

Övgüleriniz çok teşekkür ederim. Günde ortalama 50 bin kişinin ziyaret ettiği yüzlerce gelen mesajlar için temel amacımız, doğru sorunun doğru başlık altında yer almasını sağlamak. Bazen gözden de kaçırdığımız mutlaka oluyordur, o da af ola...

Bununla beraber şu söylemem gerekir ki, bu düzen işinde OturanBoğa 'nın forum moderatörlerinin marifeti var. Sıklıkla müdahale ediyorlar. Dolayısıyla aslında birçok kişinin emeği var. Samimiyetle söylemeliyim ki, sizin ve diğer katılımcıların her bir soruyu yanıtlamak için ayırdığı zaman ve motivasyonun yanında bizimkisinin lafı olur mu hiç?

hozgul valla bu güne kadar işin açıkçası hep şikayetçiydim:) ilk defa şikayet etmiyorum. yiğidin hakkı yiğide.
işin açıkçası ben bu iki forumda ciddi şekilde bir farklılık görüyorum. bu farklılığın ardında sizin emeğinizin payının gerçekten büyük olduğunu düşünüyorum.
tekrardan çok çok teşekkürler:)

@hozgül,hayırlı olsun göreviniz.

Teşekkür ederim *veli*

İş yükünün dağılmasından kaynaklıdır o Kalem. teşekkür ederim...

Üst Alt