Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parkinson tedavisinin sonucunda rapor verileceği söylendi!?

ozkanlar

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

İlk defa engelli raporu için başvurduk, nöroloji doktoru parkinson teşhisi koydu ve daha önce böyle bir teşhis konulmadığı için raporu 3 ay ötelediler. En az 3 ay tedavi süreci gerekiyormuş SGK kabul etmezmiş bu sebeple oran vermediler.

Daha önce böyle bir şey hiç duymamıştım. Araştırıyorum herhangi bir bilgi de bulamıyorum. Bilgisi olan var mıdır acaba?

bana da piskiyatri doktoru hiç piskiyatri bölümünden tedavi olmadığım için 6 ay poliklink tedavisinden sonra gel dedi.prosedür bu şekilde işliyor.

İlaçların 2 adet bir tanesini ismini şu an hatırlamıyorum, evden uzaktayım. Madopar ve yine dopamin etkili bir hap.

Ayrıca rapor ile araç almaktan vazgeçtik. Sağlık daha önemli, ötv indirimi alacağız diye hastanelerde sıkıntı çekmeye değmez.

Fazlı öncelıkle geçmiş olsun . Ben bu hastalıktan engelli raporu aldım. 2sene tedavi olduktan sonra benim merak ettiğim teşisin Nasıl kondu. Şimdi nasılsın.

zekiş

Merhaba, hasta olan ben değilim. Hasta olan kişiye teşhis beyin tomografisi sonucu koyuldu. İlaçlar ise hemen işe yaradı. Hareketler netleşmeye başladı. Fiziksel olarak güçlenme yaşandı. Umarım sizde de öyle olur. Geçmiş olsun diliyorum.

Üst Alt