Aşağıdaki metni yetkililere mail attım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Belki sizlerden bir kaç kişi bu metni aşağıda yer alan maillere atarsa belki kamuoyu oluşur ve olumlu anlamda bir gelişme kaydederiz. Güncel uygulama SADECE gazi ve şehit yakınlarına otopark ücretsiz.
Sayın Yetkili;
Öncelik merhaba demek istiyorum. Hafta sonu Şişhanede yer alan otoparkınızı ziyaret ettim. Aracımı park ettim. Çok güzel
Avrupa standartların bir otopark biz istabullulara kazandırdığınız için öncelikle sizlere teşekkür ediyor.
Ben engelli bir İstanbul sakini olarak görevlilerden aldığım bilgiye göre genel anlamda engellilere yasal olarak tüm sektörlerde
aşağı yukarı indirim mevcut iken sizlerde SADECE gazi ve şehit yakınlarına ücretsiz otopark uygulaması verilmesi açıkçası bir engelli olarak
beni üzmüş olup bunu kararın kimler tarafından alındığını merak etmekteyim.
Söz konusu indirimi eşitlik ilkesi gereği tüm gazilere ve şehit yakınlarına tanına ayrıcalığın tüm engelli vatandaşları kapsaması
yönünde değiştirilmesini rica ediyorum.
Mail adresleri
Parktürk Tanıtımı
Sayın Yetkili;
Öncelik merhaba demek istiyorum. Hafta sonu Şişhanede yer alan otoparkınızı ziyaret ettim. Aracımı park ettim. Çok güzel
Avrupa standartların bir otopark biz istabullulara kazandırdığınız için öncelikle sizlere teşekkür ediyor.
Ben engelli bir İstanbul sakini olarak görevlilerden aldığım bilgiye göre genel anlamda engellilere yasal olarak tüm sektörlerde
aşağı yukarı indirim mevcut iken sizlerde SADECE gazi ve şehit yakınlarına ücretsiz otopark uygulaması verilmesi açıkçası bir engelli olarak
beni üzmüş olup bunu kararın kimler tarafından alındığını merak etmekteyim.
Söz konusu indirimi eşitlik ilkesi gereği tüm gazilere ve şehit yakınlarına tanına ayrıcalığın tüm engelli vatandaşları kapsaması
yönünde değiştirilmesini rica ediyorum.
Mail adresleri
Parktürk Tanıtımı
Spoiler/Ayrıntı İçerik:
65 Yıllık geçmişe sahip sanayi kuruluşu olan Ekmekçioğulları Grubunun iştiraklerinden biri. Hedefi, kentlerimizdeki otopark sorununu çözerken vatandaşlarımıza yaşam alanları oluşturmak kentlerimize meydanlar kazandırmak ve aynı zamanda metro-metrobüs-otobüs-tramvay-dolmuş bağlantılarıyla halkımızı toplu taşıma araçlarını kullanmaya teşvik etmek olan PARKTÜRK kendi sektöründe kurumsallaşmanın öncülüğünü yapan en büyük otoparklar zinciridir. Bünyesinde 6 adet yeraltı ve 2 adet katlı olmak üzere 8 adet otopark bulunmaktadır. Kaliteli anlayışını ve hizmeti temel ilkemiz olarak ele alıp, geleceğe güvenle adım atma amacıyla hizmetlerimize devam etmekteyiz.
Son düzenleme: