Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parmak amputasyonu ve koldaki kısıtlılık için engelli raporu alabilir miyim?

Saruhan54

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
1996 senesinde iskazasi ile sag el bas parmagim koptu ve koldaki damarlarda makinaya dolandı
ameliyat ile sag ayak kasigimdan yedek damar ve sinir nakli yapıldı
askerlikten muaf edildim askeri hastaneden verilmis raporlarim mevcut ama rapor yüzdeligi yazmiyor
askerlik sebebi ve egitim ilkokul oldugundan iş bulamiyorum engelli raporu almak istiyorum
basvuru yapsam yüzde kaç oran çıkar bilgisi olan varsa yazabilirmi..

Başparmaktan %15 civarı bir oran alırsınız. Koldaki sinir ve damarlardan fizik muayenenize göre hareket ve duyu kaybınıza göre oran alırsınız ama bu da pek fazla bir şey olmaz.

Kanımca %40 geçecek bir oran çıkmaz. Yine de şansınızı denemek istiyorsanız zararı olmaz.

Elinizdeki raporlarla hastaneye başvurun ortopedi, fizik tedavi, kalpdamar cerrahı ve psikiyatri dr larından heyete girin yuzdelik oranı bilmiyorum ama şansınızı deneyin durumunuzu ifade edin dr kara iş konusuna gelince ilkokul mezunları ekpss kura ile devlete hizmetli olarak atanabiliyor emekliliginiz varmı bilmiyorum tabi bu arada

Üst Alt