Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parmak eksikliği engel oranı nedir?

gurkante

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
Askere gittiğim zaman devlet hastanesinde çıktığım heyetin teşhisi; sağ ayak 2. ve 3. parmakta makrodaktili, sindaktili, planter hipertrofik doku çoklu ameliyat geçirmiş. Protokol no:6111. Ayağımda 2. ve 3. parmaklar birleşik ve eklem yok yani ayağımı kıvıramıyorum yürürken zorluk çekiyorum sadece spor ayakkabı gıyebılıyorum ve o bile bana zorluk çıkartıyor. aynı zamanda ayagımın taban kısmında nasırlı deri tabakası var. 1 cm aşağıya doğru inecek şekilde ayağımın yarısını kaplıyor.

Buna istinaden sizce engel oranı yüzde kaç olur? Araçta ötv muhafiyetine girebilecek bir durum var mı?
Bu konuda bilgisi olan bilgilerini benimle paylaşabilirse çok sevinirim. Herkese sağlıklı günler.

Tablo_3.4.png

Peki sadece bu grubamı gireceğim? yoksa yürüyüş bozukluğu için ayrı eklem eksikliği için ayrı vs. bi değerlendirme yapılacak mı?

Hayır sadece yürüyüş bozukluğu tablosuna göre değerlendirme yapılacak.

Üst Alt