Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parmaklarımdan sakatlığım var. Nasıl rapor alabilirim?

burak kurt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle böyle bir site oluşturduğunuzdan dolayı size çok teşekkür ederim benim içinden çıkamadığım bir konu var neyapıcağımı bilmiyorum

5 ay asgerlik yaptım çürük vermelerine rağmen istemedim beş ay sonunda mecburen çürük verdiler ve bu verilen rapor sivilde geçmiyomuş
ne alaka anlaadım ama böyleymiş
iş baş vurusu yaptığım yerler benden rapor istediğin de sağlam raporu alamıyorm çünkü özürüm var sakat raporu da alamıyorm çünkü barajı geçmiyo
asgariyeye ait sivilde geçebilicek bi rapor veren yer var mı ya da ben yaşar ne yaşar ne yaşamaz ne yapmalıyım

4 senedir sigortalı işlerde çalışamıyorm. parmaklarımı sorun ediyolar ne sağlam ne sakatım asgariye sakat sivil ne sakat ne sağlam biyardımcı olun neolur

Askeriyenin verdiği çürük raporu sivilde işinize yaramaz. Sakatlık raporu almalısınız. Parmaklarınızdaki sorun tam olarak nedir? Rapor almayı denediniz mi, denedinizse yüzde kaç verilmişti?

Üst Alt