Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paroksismal kinesijenik diskinezi için hangi oranda rapor alırım?

Akn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mrb ben 2013 den baslayan sag bacagimda ataklar halinde yilda 4 , 5 defa 15 ile 20 gun suren ataklarim oluyor. Tanimada paraksismal kinejenik diskinezi kondu. Yuzdelik rapor oranim kac cikar. Bide bu rahtszlgmdan dolayi askerliktnde muafim. Ataklarim tutugnda kortizon tedvsi aliyorum tutmadanda tegratol diazomd ilaclarini kullaniyorum. Kalici b rahtszlik.

paroksismal diskinezi familyal aynı hastalık bendede var yüzde 44 engelli raporum var ...

Ama bana %20 den fazla alamayacagim soylenio siz nasil aldnz benim is haytimi cok etkilio ozel sektor sknti yapio her atgmda b ayim gdio

Atak harici normal yasantiya devam ettigim icin %20 miyms

Paroksismal kinejenik diskinezi

Mrb 5 yildir sag bacagimda ataklar halinde gucsuzluk cekiyorum tanim henuz yeni konuldu paroksismal kinejenik diskinezi hastasi oldugumi solediler yapilan arastirmalar neticesinde.

Benim ataklrim 15 ile 20 gun arasi devam ediyor kusmalarla basliyor kusmayla baslamasi henuz cozulebilmis degil. Ataktn once yurumede anormllik kasilmalr ve kndlgndn atmalr oluyor. Bu hastlgmdan dolayi askerlikten muafim. Rapor almak istiyorum kac oraninda rapor alabilirm. Bu hastlk is haytmda olumsuz etklio ozelde skntilar cekiyorum ne yapmam gerek rapor icin.

engellilik orani

Sayın editör hastalığım paroksismal kinejenik diskinezi 3 ayda bir ataklarla gelen ama onceden gelen belirtileri kusmayla kucuk aksamalarla baslayan sag bacakta harket bozuklugu sonrasi tamamen tutmayan bir sag bacakta guc kaybi olusmasi ve bu atak 20 gun devam ediyor.

Simdi size
1.sorum: engelilik orani cetvelindeki karsiligi % kactir.
2: kullanmis oldugum ehliyet B sinifi ehliyet rapor sonrasi ehliyetimnin sinifi H mi olacak yoksa tamamen ehliyetim iptal mi edilecek

simdiden cok tesekkurler.

Üst Alt