Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parsiyel Nefrektomi için ne oran verilmektedir?

Strabon

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba,
Foruma yeni üye oldum herşeyden önce böylesine güzel faydalı paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler.

Benim tip 2 diyabet raporum var.
Yanısıra raporlu olmak üzere Hiperlipidemi hastasıyım.
Yanısıra Venöz yetmezlik nedeniyle sol bacağımdan ameliyat oldum.
Yakın zamanda sağ böbreğimde 4cm lik bir tümör nedeniyle parsiyel nefrektomi ameliyatı olacağım.

Forumda parsiyel nefrektomi ile ilgili bir bölüme rastlamadım (Böbreğin kanserli bölümünün alınması operasyonu)
Bu rahatsızlıklarım nedeniyle % kaç engel raporu alabilirim.

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim. Emin olunki bende bu süreçleri burada cevap bekleyen bizler gibi kişilerle paylaşmaya sabırsızlanıyorum.
KKELEBEKK Herkese merhaba,
Foruma yeni üye oldum herşeyden önce böylesine güzel faydalı paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler.

Yakın zamanda sağ böbreğimde 4cm lik bir tümör nedeniyle parsiyel nefrektomi ameliyatı olacağım.

Forumda parsiyel nefrektomi ile ilgili bir bölüme rastlamadım (Böbreğin kanserli bölümünün alınması operasyonu)

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim. Emin olunki bende bu süreçleri burada cevap bekleyen bizler gibi kişilerle paylaşmaya sabırsızlanıyorum

OturanBoğa
Herkese merhaba,

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim. Emin olunki bende bu süreçleri burada cevap bekleyen bizler gibi kişilerle paylaşmaya sabırsızlanıyorum

Herkese merhaba,

Strabon öncelikle geçmiş olsun
Tip2 diyabet%20
Venöz yetmezliğine tek exstremiteye%20
Hiperlipidemiye oran verilmiyor
Böbrekle ilgili rahatsızlığınıza%kaç verilir bilimiyorum
Ama her halikarda%40 üzeri bir oran alırsınız.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.
Buradaki taktire şayan gönüllü paylaşımlar binlerce yardım belkeyen arkadaşlarımız için son derece yol gösterici bu nedenle bende kendimi bu platform için bir nefer olarak adlediyorum.
Elimden gelen tüm doğru bilgileri tüm arkadaşlarımıza tüm samimiyetimle paylaşacağım.
Saygılarımla

Bende parsiyel nefroktomi oldum, As artı tansiyon bu hafta heyete gircem inşallah 40 bulurum sobucu yazarm...

coskunkurbancioglu selam bende geçen hafta sağ böbreğimden parsiyel nefroktomi ameliyatı oldum.
Bu cuma günü dikişlerimi aldırmak için hastaneye tekrar gideceğim, senin süreçlerin nasıl gidiyor buradan paylaşırsan benzer süreçlerde birbirimize destek veririz, şuanda hangi aşamadasın neler yaptın?

Arkadaşlar merhaba,

Sağlık kurul raporumu bugün %59 oranla aldım.
Puan dağılımlarım aşağıdaki gibidir.
*Parsiyel nefrektomi (sağ böbrek) %10
*Sol bacak venöz dolaşım bozukluğu %20
*Tip 2 diyabet raporlu %20
*Göz retina bozuklukları diğer %28
Tüm bu süreçlerde benzer uğraşlarda olan arkadaşlarımıza faydalı olmasını diler kolaylıklar dilerim.

coskunkurbancioglu

Arkadaşım merhaba senin durumunla ilgili gelişmeler nasıl?
Merak ettim, cevap yazarım deyince ve senden bir haber çıkmayınca
Bir sorayım istedim.

Strabon kusura bakma sana bir türlü cevap yazamadım kardeşim ben onkoloji.20 as den 20 parsiyelnefroktomi 5 tansiyon 10 psikiyatri 25 toplam 69 bir yıl süreli rapor aldım

Merhaba iyi günler benim de bir sorum olcaktı sizlere.Ben de parsiyel nefrektomi ameliyati oldum 2021 yılında.3 cm civarı (RCC issup grade 3-4) kanserli tümör aldırdım.Burun kemigi egriligi,Gözler 2.5 cm miyop; midede 2 cm benign lezyon,metapliazi gecirdim kronik atrofik gastrit arti inflamasyon ve dispepsi var karacigerde 1 er cmlik 2 tane lezyon var (FNH)Yüzde kaç rapor alabilirim.

Üst Alt