Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Passat 1.6 tdi dsg comfortline mı Superb 1.6 tdi dsg prestige mi?

-Gravity-

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
Ötv siz araç olarak şu iki araçtan hangisini almak daha mantıklı sizce?
Birde yakın zamanda alan varsa tecrübesini paylaşırsa sevinirim :)
Passat 1.6 tdi dsg comfortline
Superb 1.6 tdi dsg prestige

İkiside tahmini aynı paraya geliyor gibi.

Amacım lüks değil. 5 yılın sonunda en çok kazandırma ihtimali yüksek olanı almak.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

SuperB daha donanımlıdır konforludur ama Passat daha iyi prim yapar hapşursan satarsın.

Az km ve boyasız olursa iyi para eder. Passat daha mantıklı. Ama yer gök passat doldu alternatif 2. Elde çok.

uzun yol yapmıyorsan biraz daha zorlayıp highline benzinli veya otomatik almanı tavsiye ederim aralarınca comfort ile çok fazla fark var ...
daha önce kullandım ... çok daha iyi şartlarda satarsın ...

Kardeş, bende senin gibi iki araçta kararsız kalmıştım çevrem ve mantığım passat dedi arabayı alalı 2 hafta oldu hiç düşünme gözün kapalı passat al, araç süper sürüşü mükemmel, pişman olmazsın

Ona bakılırsa Passat ile Süperb Arabaları aynı. Aynı üretim zaten. Süperb nin Prestij Paketin donanımların hepsi Passat Hinglinede modelinde var ama Comforline paketinde yok. Süperb Prestij Paketi Hinglide hiçbir farkı yok sadece yool tutuşu var.

Passatın İsmi var o yüzden hemen satılır Volkswagenden bahsediyoruz. Süperbi Aracı çok çok tutuldu ve çok konforlu ve donanımlı bir araç tavsiye ederim. Fiyatı Passattan daha uygun. Passat alınacaksa HİNGLİNE modelini alacaksın Alt modelini alacağına Süperbi al daha iyi Prestij paketini Full+Full Anlatamama gerek yok. BAŞTACISINIZ :)

Üst Alt