nova;
Özgür kardeşim yazacaklarım çok klişe bir laf gibi gelebilir... malesef bu ülkede insan gibi yaşamak zor, doğru. hele engelli biriysen daha zor bu da çok doğru... ancak ben ülkeme yinede kıyamıyorum... benimde elime haksız kazanç elde edebileceğim veya devlete çaktırmadan cebime atabileceğim imkanlarım geçti... sağlığımda hemde... ihracat ithalat işi yapıyordum... yapanlar bilir... eğer işini bilirsen kısa zamanda köşeyi 4 defa tur atar dönersin... ama ALLAH şahidimdir böyle durumlarda hep aklıma yokluk içindeki bebeler gelmiştir... bu yüzden devletimin beş kuruşuna dokunmadım gördüklerimede asla müsade etmedim, şimdi bile görsem etmiyorum... gümrüklerde neler döndüğünü bilen bilir... bende 3 sene önce omurilik felci oldum... 32 yaşımdayım... 16 yaşımdan beri çalışırım... malülen emekliyim... ailemin yardımlarıyla 2 sene önce zar zor bi dünya borçla çok sevdiğim için honda civic aldım... borçlarını yeni bitirdim... devletim bizlere birçok konuda haksız davranıyor biliyorum ama şöyle bakıyorumda hele ki arap ülkelerinin halini görünce benim memleketim bir tane ve büyük Atatürk'ten ALLAH razı olsun diyorum... elimden geldiğince; tutmayan iki ayağımla, hem ekonomik anlamda, hem siyasi anlamda memleketime sahip çıkmaya çalışıyorum... işte bu yüzden burada konuyu açan arkadaşımın yapmaya çalıştığını vicdanıma soruyorum bana doğru değil diyor... belki yanlış düşünüyorum ama bir yerde millet olarak hata yapıyoruz... sanırım devleti soyulacak kaz olarak görüyoruz ama bilmiyoruz ki devlet biziz...