Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Patent Foramen Ovale kaynaklı beyin embolisi engellilik oranı talebime oran verilmedi

ahmetcanerhan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkese selam. 2014 yılında PFO sebebiyle pıhtı atması sonucu felç geçirdim. kalıcı bir sorun olmadı çok şükür lakin sol tarafımda ani kesilmeler ve yorgunluğa bağlı uyuşmalar oluyordu. inşaat sektöründe çalışıyorum. şuan için işsiz olsam da son şantiyemde 2018'in kasım ayında, merdiven çıkarken sol bacağım bir anda sanki tutmuyormuş gibi oldu yine çok şükür ki çalışma arkadaşlarımın müdahelesiyle 5. kattan merdiven boşluğuna düşmekten kurtuldum. bu tarz başka olaylarda yaşadım tabi. en son karar verip engelli raporu başvurusu yaptım. niyetimin emekli olmak değil sadece beynimdeki kalıcı sekellerden dolayı engelli raporu alıp ona göre iş bulmak olduğunu anlattım. fakat nöroloji doktoru sende kalıcı bir şey yok eğer kolun bacağın felç kalsaydı rapor verirdim dedi. konuyla ilgili bir bilgisi olan var mı? sol tarafım 5 dk çalışınca titremeye başlıyor sanki, bide asıl korktuğum aniden yaşadığım kesilmeler. yani kendimi geçtim birlikte çalıştığım insanlara zarar gelmesinden korkuyorum. beynimin sağ tarafında 2 adet sekelde MR ile tespit edildi.. tavsiye verirseniz sevinirim.. SAYGILAR

Son düzenleme:
Üst Alt