Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Patlayan havalı minderi Ankara Çankaya'da tamir eden yeri bilen var mı?

BatoBato

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar herkese selamlar ve hayırlı ramazanlar sitenize yeni üye oldum. sizlerden bi ricam var ben ankaradayım daha önceden patlayan havalı minderimi ankara çankayada biyere götürmüştüm bir hücreyi iptal edip yapıştırmıştı şimdi aynı yeri bulamıyorum bitürlü sizden ricam ankarada böyle patlayan ve havalı minderi tamir eden çankayadaki yerin adresini bilen varmı acaba
not:minderin 1 hücresini tamamen yırrtım ve en dibinden kesiP tamir ederim diye umdum yamayla ama maalesef olmadı şimdi ne oturabiliyorum ne bişey yapabiliyorum acil çankayadaki o minder tamiri yapan yer lazım sizlere zahmet bilen lütfen adresini yazsın şimdiden anlayış ve ilginiz için teşekkürler

Google dan tekerlekli satan firmalar olarak araştır.

aramadığım yer kalmadı ya google yed esordum ondanda tık yok benim tekerlerkli sandalyedeki havalı minder roho falan değil askle marka daha önceden rehaba mı gitmiştim tam hatırlayamıyorum yetkili servisi çankayada bi yerdeydi her sey satılıyodu aynı zamanda orda ama neresi olduğunu hatırlıyamıyorum bir türlü

Arkadaşım ben gaziantepliyim sana burda bir numara veriyim onu ara sana yardımcı olmaya çalışsın

0342 360 71 01 dünya medikal gaziantep gökhan bey

sağolun teşekkür ediyorum numarayı kaydediyorum burasını bulamazsam orayı ararım

Şu telefon işinizi görecektir: 0 312 615 3568

Üst Alt