Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Patlayan sandalye tekeri için sprey kullanan var mı?

octoberrr

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, tekerlekli sandalye kullanirken tekerin patlaması bize kabus yaşatıyor. Teker icine sıkılan spreyin deliği tıkadıgı haberi güzel. Kullanan var mı? Gerçekten faydalı mı? Deneyimlerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

octoberrr

Hocam patlamış lastiğin içine sıktım ordaki deliği tıkadı mı bilemem de ekstra hava basmadım ve o şekilde lastiği 1 sene kullandım.Lastiği yenilediğim için sandalyemden çıkarttım.

Bu köpüğü her lastikci söylemez söylemiyorda siz gidip sorarsanız bilgi verir(Amcamların komşusu yılların bisiklet tamircisi benide tanıdıkları halde kaçç yıl bu köpükten bahsetmediler asla..Niye bahsetsin ki her lastik patlamasında en az 3-5 lira para veriyorsun)

Dediğim gibi kuzenim önerdi deneyelim dedi bende ok dedim ve denedik.. Çok pahalı birşey değil yorum beklemek yerine alın deneyin derim..

Teşekkürler. 2 ay önce aldım zaten, duruyor. Deneyeceğim.

Arkadaşlar Bende uzun süre köpüğü kullandım. Ancak sipreyden sipreyede farkediyor. Aldığım siprey bayağı götürdü. Sonraki aldıklarım hiçbir faydası olmadı. Hatta en pahalılarını da aldım. Sonra oto lastikçi bir aile dostumuzla bu konu hakkında konuşuyorduk. O da siprey şamyelli olanlar için değil (adı aklıma gelmedi. Şimdiki araçlardaki şamyel olmadan olan) sistemler için geçerlidir dedi. Ardından da eskiden biz çok çabuk patlayan şamyelli lastiklere bir şamyeli yatay olarak yarıyoruz. lastiğin çevresine serip sonra normal şamyeli içine yerleştirip seriyorduk dedi. Ben süpermiş dedim hemen patlayan lastiğime bunu uyguladım. Şu anda 3. haftasında daha bişey olmadı. Birde lastiği çok fazla şişirmeyin. Oda ufak bir diken geldiğinde patlatabiliyor.
Bende süper bir yöntem tüm kaderdaşlarıma saygılarımla,

mstcetin;

Sizin söylediğiniz lastik tipi dublex denenlerden içerisinde şamriyel olmuyor genellikle ama isteğe bağlı taktırabilirsinizde.. Benim ön iki lastik dublex birisinde şamriyel var diğerinde yok ..Şamriyelli olanın çok sık havası iniyordu o yüzden taktırdık..Dublex lastiği tavsiye etmem hava basması biraz meşakkatli bir iş ..:)
Bu ara da lastikçi tanıdıgınız yanlış biliyor olabilirmi? , benim stın aldığım da taktırdığım oto lastikçisi bu spreylerin dublex lastiğe olmayacağını söyledi..Jant'a zarar verirmiş sadece şamriyelli lastiklerde kullanılmalı demişti..

Üst Alt