Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PAZAR akşamı 22'de yeniden Twitter'da eyleme ne dersiniz?

mutebessim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Takipçileri onbinleri yüzbinleri bulan hesaplar bize destek için retwit yaptığını görüyorum. Pazar akşamı 22 de aynı anda yeniden saldıralım diyorum. ne dersiniz.

#3138YetmezEngellilerKadrobekliyor

devam arkadaşlar tweete yayılıyor yavaş yavaş.

Pazartesi Geniş Bir Katilimda DPB Önünde Olunmasi Bekleniyor. Orada bizler için Açlık Grevin de olanlara, bizde klavyemizle destek olalım.

İki gündür özellikle büyük hesaplarla tek tek konuşuyorum. Sağolsunlar geri çevirmiyorlar ricalarımı. Kalbim Ankara'daki arkadaşların yanında, onların yanında olamasam da elimden geldiğince duyurmak için uğraşıyorum.

bende sürekli tvit atıyorum bakanlarr olsun gazeteler kanallar..bazen kızıyorumm göstermedikleri içinn ..yola çıkan nerden kaçtığı bilinmeyen bir düvenin haberini yapan kanallar..engellinin açlık grevini yayınlamıyolar...ayrıca fecabook tan topluluklara girip videolar yazılar paylaşıyorum..umarımm işe yararlar....

Sizlere katılıyorum arkadaşlar ben de dün trt ve Habertürk ile görüşmelerim oldu arkadaşlarımızın haberlerini yapmaları ricası ile ama

bu gece 22 de görüşmek üzere @antuluce80

[SIZE=2]bu gece 22 de görüşmek üzere...BİRBİRİMİZİ EKLEYELİM VE ACCOUNTUMUZDA LİSTE OLUŞTURALIM LİSTEMİZİN ADI ENGELLİER.BİZ OLSUN ORAYA ARKADAŞLARIMIZI KAYDEDELİM .7600 TAKİPÇİ ARKADAŞIM VE BEN ORADA OLACAGIZ... EKLEYİN LÜTFEN @antuluce80 #3138YetmezEngellilerKadrobekliyor TAG 'Inda buluşmak üzere...[/SIZE]

[SIZE=4]tamam #EngelliyeKadroVerilsin TAG' ında buluşalım 21:30 @antuluce80 lütfen ekleyin.[/SIZE]

Son düzenleme:
Diğer bi grup #EngelliyeKadroVerilsin tagını yazmış. Twitler bölünmesin. Hep beraber sadece #EngelliyeKadroVerilsin tagından devam edelim inşallah.

Üst Alt