Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pazarlar odasına üye olursam 2022 maaşım kesilir mi?

Konular
30
Reaksiyonlar
0
malum 3 ay çok zor süreç fakat benim el harçlıgı çıksın diye üç beş kuruş kazanıyım derken maaşım kesilmeden pazarlar odasına üye olursam maaşım kesilrmi yada alternatif çözüm varmı bana saygılar sevgiler melek abla yardım et

Orhan,
ablam üye olursan odaya aidat vs ödeyeceksin. sonra pazarcılıktan kazanacağın aylık gelir de 2022 aylığınız için gelir hesabına katılacak. aylık gelir hesabını yapmadan buna bir şey diyemem.

yoksa sgk lı olmadığın sürece pazarcılar odasına üye olman sorun olmaz. (odaya üye olunca sgk'lı olunuyor mu olunmuyor mu bilmiorum. ama sgk'lı olursan kesin kesilir, gelire bile bakılmaz.)

özetle pazarcılıktan kazandığın aylık gelir dikkate alınır ve sınırı geçerseniz senin de babanın da 2022 aylığı kesilir, dikkat et.

sen bu arada baban için evde bakım aylığına başvurdun mu? öncelikle git baban için evde bakım aylığına başvur demiştim sana ablacım.

başvurdum sonuç gelmesi için eve kagıt mı gelecek ve kaç günde baglanır onu soracam .bide bişey daha var aile sosyal polikalar bakanlıgı özel sektörden iş bulabilirmiyim 2022 kesilmeden sigortasız iş
[SIZE=3][/SIZE]

Orhan, ablam evde bakım aylığı baglansın onu bekle bir. Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne baban için başvurdunuz değil mi?
Eğer başvuruyu yaptıysan eve heyet gelecek incelemeden sonra karar verilecek.

evde bakım aylığı için sorularını alo 183'ten de sorabilirsin.

2022 aylığı için gelir hesabını aşmıyorsa ancak sigortasız günübirlik işlerde çalışabilirsin ama aylık kazancın gelire eklenir ve sınırı aşarsa 2022 aylığın kesilir unutma.
O yüzden günübirlik iş yapınca vakfa bildir hesap yaptır ona gore günübirlik iş yap. vakfa danışmadan iş yapma.

her konuda tek tek bilgi almak istiyorum çünkü..YAZDIKLARIMDAN melek abla saygılar

[h=2][/h]soru 1
117.09.2012KARAMAN SGİM DESTEK HİZMETLERİ (GELEN GİDEN EVRAK) SERVİSİ-1ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
217.09.2012KARAMAN SGİM DESTEK HİZMETLERİ (GELEN GİDEN EVRAK) SERVİSİ-1ZİMMETTEN ÇIKARILDI
318.09.2012KARAMAN SGİM EMEKLİLİK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ & İADE KABUL EDİLDİ
418.09.2012KARAMAN SGİM DESTEK HİZMETLERİ (GELEN GİDEN EVRAK) SERVİSİ-1ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
518.09.2012KARAMAN SGİM DESTEK HİZMETLERİ (GELEN GİDEN EVRAK) SERVİSİ-1ZİMMETTEN ÇIKARILDI
618.09.2012KARAMAN SGİM EMEKLİLİK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
718.09.2012KARAMAN SGİM EMEKLİLİK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
818.09.2012ŞAHISELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
918.09.2012ŞAHISZİMMETTEN ÇIKARILDI

16.09.2012 tarihinde başvuru yapmıştım ama yetirince cevab alamadım bide para aydan aya verilmesi için ne yapmam lazım mesela imza kanpanyası yada sesimizi duyaralım ne yapmamızı tavsiye edersiniz ....
SORU 2 engelli devlet memurlugu için başvuruları yaptım bir iki soruda takıldım 1.si eger devlet memurlugu olursak toplu ulaşımda bedava gidip gelecekmiyiz yoksa normal ücrettenmi tabi olacak .2.si ise 2014 te çıkmayan kurada gelecek senede veya 2 senedemi mutlaka çıkarmı
onu soracaktım ...haziran aylıgı 1277 mi idi unuttum ...devlette çalışacagımız için üç aylıklar kesilecegini biliyorum bunun dışında aklıma gelecekleride sonraki yazılarımda soruları sorarım.... beni dinlediginiz için teşekür ederim .saygılar sevgiler melek abla bukadar hayırlı kandiller dilerim saol varol......

Üst Alt